Scudo Sports

Konya

Scudo
Konya Bisiklet Sporunu Kalkındırma Derneği'nin Üyesi olarak;
Bu Pazar günü, Turizm Haftası nedeniyle yapılacak ve aşağıdaki BASIN AÇIKLAMASI'nda detayları yazılı "Konya Tarihini Bisiklet İle Gezi" programına tüm bisiklet severlerin katılımlarını bekliyoruz.

KONYA BİSİKLET SPORUNU KALKINDIRMA VE
BİSİKLET SEVENLER DERNEĞİ’NDEN
BASIN AÇIKLAMASI

Turizm Haftası nedeniyle 18 Nisan 2010 Pazar günü Konya Bisiklet Sporunu Kalkındırma ve Bisiklet Sevenler Derneği olarak “Konya’nın Tarihi Yerlerini Bisiklet ile Gezi” programı düzenlenmiştir.
Her yaş gurubundan vatandaşımızın katılabileceği bu etkinliğe; Atatürk Stadyumu içi 100.Yıl Spor Salonu önünde saat 10.00’da başlanacak; Saat 10.30’da Mevlana Müzesi’ne ulaşılacaktır. Müze ziyaretinin ardından gezi, Kültür Park’ta (Eski Fuar Alanı) sona erecektir.
Dernek Başkanı Fatih YILMAZ açıklamasında; “Konyamızın ata sporu; ayrıca dünyanın en çevreci ve en ucuz ulaşım aracı bisiklete daha duyarlı olunması ve sağlıklı yaşamı destek için; 18 Nisan günü ile diğer aylarda belirlenecek günlerde vatandaşların bu tür etkinliklere azami oranda katılımlarının sağlanmasını” istedi.

Eee, n'apcaz şimdi? Bir günde iki adet tur; ama rotaları ters :eek: . Ya ben Kadınhanı yolunu tercih etcem galiba. Ya hatta ettim bile :D
Sevgili Ahmet Yıldırım, sen bu hafta da yoksun gibi görünüyor :unsure: Diğer sevgili Ahmet ( Talha Ünsay ), bu hafta n'apar ki? Bence; :25: . Küçük Ahmet askerde; en küçük Ahmet de ( ama en uzun olan ) Kütahya'da. Niyeyse, böyle bi bilgilendirme yapmak geldi q klavyemden... :rolleyes:

Dede; seni de özledik yaw

@Bugsbunny

Ahmet (gürbüz olan ;) ) inşallah bu pazar gelecek, eğer bisiklete binmeyi unutmadıysa, sizi arkadan takip edecek çünkü kendisi uzuuun süredir bisikletinden ayrı....

Dede'yi özlemek ne kelime, bisikletini aşırmaktan bile vazgeçtim, tek o başımızdan eksik olmasın, gene rampalarda arkadan gidişini seyredelim.

saolun inşallah bu sene bir kodro toplayıp konyadan antalyaya gidecem biraz kaldıktan sonra köyüme büyüköze geçecem en azından konya çıkışına kadar beni ugurlayan olur diye umuyorumtekrar herkeze selamlar

Kadın hanı gezisine katılan ve;
(Total 120 km, Riding time: 4 küsur saat, Totalin ortalama sürati 27.5 km/sa, son etabın ortalaması 42,5 km/sa, son etab maximum sürat 70küsur km/sa)

Özellikle turun son 25 km sinde ortalama 40 civarı süratle Cumhurbaşkanlığı gezisinin tepmosunu aratmayan YıldırımAhmet ile BüyükAhmet'e;

Kadınhanında götürdüğü ortalama duble porsiyonla börekleri bitirmemize yardımcı olan KadifehuyluAhmete;

Ekibin en sanatçı ruhlu ve süpersonik donanımlı elemanı Bugsbunny'e;

Ekibin en hocası Sadi hocama,

Ekibin ikinci hocası Sadık hocaya,

ve sizlerle geldiğim için kendime ne kadar teşekkür etsem azdır. Onun için hiç etmiyim en iyisi.. desem ayıp olur.. onu için çok çok teşekkürler, selamlar ve sevgiler. :)

Gelmeyenlere de Allah versin. :)

(dede hariç) ;)

@Mesut Girgiç

Yağmur yine vardı; soğuk bi ara bayağı hissettirdi kendini; rüzgar, ne taraftan eseceği konusunda kararsızdı, fakat galiba, bu tür gezilerin "baharatı" da bunlar oluyor. Bu haftaki gezinin baharat miktarı da yerindeydi bence. Acılıydı rampalar, naneliydi inişler, şekersizdi ada çayı ve kaşarlıydı pideler :p :D Kadınhanı pidecisinin ellerine, Ahmet Yıldırım'ın emeğine ve bu organizasyonu düzenleyen Mesut abinin de yüreğine sağlık...

Ayrıca turun son 25 kilometresindeki performansınız müthişti. Benim kilometre saatimde maximum hız olarak 52.9 km/h görünüyor. 70 km/h hız gerçekten süper bi değer; helal olsun size...:in:

Süpersonik donanımlı biri olarak biraz da aerodinamiğe ihtiyacım var sanırım :eek: :D

23 NİSAN 2010 CUMA günü saat 07.30'da TIP FAKÜLTESİ KARŞISI TATLI SU ÇEŞMESİ ÖNÜNDEN HAREKET EDİP BEYŞEHİR'e gidip-döneceğiz inşaallah.
Beyşehir'e kadar gelmek isteyenler yanlarına bir miktar TL alsınlar. Yoldan dönmek isteyenler ise yanlarına bir miktar MAMA alsınlar... ki geri dönebilsinler.:)

Çalıştığımdan dolayı Cuma günü katılamam. Eğer Pazar günü günübirlik turlar olursa katılmayı çok istiyorum. Birde turlarda kullandığınız bisiklet nelerdir? Yol bisikletimi yoksa farketmezmi? Katılırsamda ilk defa katılmış olacağım. Geçen Pazar ilk defa 60 KM denemesi yaptım. Ortalamam 24,6 KM/H.

beyşehir arabaları kaçta kalkıyor? dönüşü beraber yapsak nasıl olur? :D yoldan dönmekten iyidir. @AHMTB

@eyup ensar

Sevgili Eyüpcüğüm... Bizim İronları başka guruplarla karıştırdın zannımca....
Biz ironlar.... bi gideriz.... bi de döneriz... Motorlu taşıtlar bizi bozar. Tamiri de mümkün olmaz...:)

siz gelene kadar biz de hazırlıkları tamamlardık :) bana da yoldan dönmek ters geliyor.

@AHMTB

ah ahh memleketim ben şimdi orada olacaktım he bu arada kendimi tanıtayım ben samsundan burak ama memleken konya-agırlı-büyük öz köyü orada olsaydım bende gelir beyçehirden köyüme kaçardım off nasıldır şimdi oralar yagmur yagınca o mis gibi kokan toprak özledim yaa

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
Geri