Scudo Sports

Konya

Scudo
''......ben ise tam havama girdiğimde; tur bitti dedi Ahmet hoca
antrenmandan bile kısaydı sanki bugünkü gezi...''

Kısa dediğimiz tur da.... 70 Km.cik. Yağmur, Kar, SOĞUK da bonus'u....
Eeee... 100 küsür 200 Küsür Km.'lik turlara imza atmaya alışınca... 70 Km.'lik tura bugün sadece paraf atabildik.
Olsun,.... bugünkü sayfamız da imzasız ya da parafsız geçmedi şükür.
Ya olmasaydı...? Geçersiz kabul edecektik inanın...

imza attık formalarımıza birbirimizin
kamyonlardan sıçrayan çamurlu sularla
en çok Ahmet hoca imza attı.
dedenin formasına

Kirlenmek güzeldir be Mesut Abicim.
Deee....... Dede, benim yanıma geldiğinde; Sen ve Ogün tarafından gazoz içirilmiş gibiydi zaten. İnanın ki ben bişey yapmadım.:D

@Bugsbunny

Pavarotti kim, sen beni birde askerde bölüğü içtimaya toplarken görecektin, demekki içimdeki çavuş daha terhis olmamış, sesi aynı çıkıyor.:in:

Senin rotan doğruydu, biz ilan ettiğimiz rotadan sapmıştık. Sen geç, güç bize katıl, beraber pedallayalım ben arkandan bağırmaya razıyım.:)

Her zamanki gibi heyecanla kalktım dışarı bir göz attım yağmur yağıyor.Geçen hafta hanımın sözünü dinlemedik bu hafta bari dinleyelim yağmurda ıslanmıyalım dedim en iyisi sen bu hafta yatda dinlen acısını haftaya çıkarırısın sadık dedim kendi kendime haftaya görüşmek dileğiyle
Hoşca kalın

cumartesi ekremle beni yavaş yavaş gidiyoruz diye altınapa da beklemeyenlere gidenlere selam olsun burdan

@aslankangal

Sevgili ASLANKANGAL; Bildiğin üzere Cumartesi günkü buluşma saatimiz 13.00 idi ve Sen, Sadık Abi, Dede ve Ben olmak üzere saat 13.24'e kadar orada Ekrem'i "Ha geldi ha geliyor diye" bekledik. Tekrar telefon geldi ve "Tıp Fakültesinin Orada" dedin. Biz de Sana "Sen Ekremi bekle, madem Tıpın orada, birazdan burada (Meram Köprü) olur, biz (Dede, Sadık Abi ve Ben) yavaş yavaş Dere-Altınapa yolunda ilerleyeceğiz, siz bize rahatlıkla yetişirsiniz dedim. Ayrıca sana "Sizi Altınapa'da Bekleyeceğiz" gibi bir cümle de kurmadım. Dede ve Sadık Abiye de sorabilirsin, gayet yavaş gittik. En az 8-10 kere arkamıza baktık geliyor musunuz diye. Hatta Altınapa baraj köprüsünde 3-5 dakika da oyalandık ve manzara seyrettik. Baktık ki hala gelmiyorsunuz, biz de dedik ki; İki genç, biz ihtiyarlara takılmadılar; hızlı ve adrenalin dolu bir tur için rotalarını değiştirdiler....
Durum bundan ibarettir.....İnşaallah bir dahaki sefere TAM ZAMANINDA ve Tam Kadro ile yaparız gezimizi..

bide sakallıoğulları var bisiklet satıcısı baya eskilerden ama kron varmı bilmiyorum

henüz istediğim bisiklet gelmedi konyaya ama bisikletimi alınca katılmaktan büyük zevk duyarım

merhaba konyalılar, gezilere katılmak için kask zorunlu mu? benim pazarlarım dolu ama olsun müsait bir zamanımızda geliriz.

@eyup ensar

Gel.... Ne olursan ol yine gel...
İster Kasksız ol.... İstersen Kassız....
Bahaneler dergahı değil bizim irongâhımız....
Yeter ki iste.....Güveç tenceresi bile olur baş tâcımız....

merhaba konyalılar, gezilere katılmak için kask zorunlu mu? benim pazarlarım dolu ama olsun müsait bir zamanımızda geliriz.

@AHMTB

Muhakkak gel ama sen, sen ol gene de kasksız gelme.
Bisikletimizin üzerinde kasktan başka bizi koruyacak bir donanımımız yok.
Naçizane tavsiyem de (Diğer arkadaşlara da örnek teşkil edenler, özellikle hangi paraşüt tepesine tırmanacağımızı seçenler en başta) turlarda kask kullanımının tekrar gündeme gelmesidir. Tamam pazar sabahı sobanın başında kahvaltı etmek dururken, apa barajının etrafında tırmanacak tepe arayanların "kafatası sızdırmazlığı" konusunda halihazırda bazı fikirlerimiz olabilir ama mevcut "kafatası sızdırmazlık" larına yenilerini eklememe konusunda da kask çok işimize yarar.:in:

ikinize de teşekkürler, sene başından beri pazarlarım dolu, yalnız ben bosna da oturduğum için zaten meram son durak(ya da geziye başlama noktanız) benim bittiğim yer oluyor, dün geldim merama ve tahminen 25 km yol kat etmiştim. bisikleti okula gidip gelmek için kullandığımdan kask almadım, bakayım uygun fiyatlı bir tane bulursam alır, sizin yanınıza da gelirim.
geçenlerde seydişehir varmış, kaçırdığıma üzüldüm, seydişehir de açılan bir mağara varmış orayı da merak ediyordum doğrusu, oraya da uğradınız mı?
@atunsay

@atunsay

Kask takmak isteyen Atunsay'ı örnek alır, takmak istemeyen de Ahmet hocayı
Bisikletten paraşütsüz atlamak isteyen Atunsayı örnek alır, yıldırım hızıyla down hill yapmak isteyen yine Ahmet hocayı.

Foto çekmek isteyen de beni örnek alsın. :)
Bizim(benim) için kask takmak ta bir saplantı değildir, takmamak ta.
Ama herkes kask taksın, daha iyi olur.

Çok düşenler daha çok kask taksın.. :D
Özellikle paraşütsüz düşenler.. :)

not: Paraşüt tepesi zedelere tekrar geçmiş olsun. :(

bnde konyalıyım. bisikletlileri yollarda gormek cok guzel bi duygu. hepsine destegm sonsuz :) paylasımların devamını dileriz :)

• Beğen
Tepkiler: 42FY
Geri