Scudo Sports

Konya

Scudo
@Bugsbunny

Ogün'üm.
Taaa yazdan beri kışın giyeceğim eldiveni, botu, pedalı, cartı curtu neden inceden inceye ayarlamaya çalıştığımı sanırım şimdi cuk diye anlamışsındır.

Soğuğun şakası yok ben ise zaten çok ciddiymişimdir... :D

@Mesut Girgiç

Haklısın be Mesut abi; diyordun daha havalar çok soğumadan. Ben de 'soğuk günlere hazırlık yapayım' düşüncesiyle hareket etmiştim ama benim sistem, +8 derecenin altında pek iyi sonuç vermiyor maalesef :( Fakat şimdi nelere ihtiyacım olduğunu net olarak kavramış bulunmaktayım. Yaşasın Fırii Şipik :in:

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
@aydınz

Büyük geçmiş olsun Aydın kardeş. Ben de uzun süre Seydişehir Eti Al. ile aynı sektörde faaliyet gösteren bir alüminyum üreticisinde çalıştım. Maden yanığı nasıl olur bilirim. Allah beterinden ve tekrarından hepinizi-hepimizi esirgesin. Yaralanan arkadaşımız tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah.

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
30 OCAK 2010 Cumartesi günü için bir MTB gezi planı yapalım demiştik. Ancak Mesut Abi'ye ulaşamadım. Kendisi Konya dışında. Ancak yanlış hatırlamıyor isem yarın Konya'da olacağını biliyorum. Ben ise bu hafta sonu Konya dışında olacağım.
Haddim olmayarak sizler için bir gezi planı yazayım dedim. Bu plana uyulur ise; hele bu yağışsız ve kuru ortamda mükemmel bir MTB gezisi yapmak işten bile değil. İnşaallah yarın Mesut Abi'de CANNONDALEsine bu vesile ile biner.

YARIN (Cumartesi) SAAT 13.00 Sille Yolu Erenköy Otobüs Hareket Merkezi Karşısı Durak.
MTB ler ile Atış Poligonu ya da bir sonrasındaki patikadan Taş Ocağı üzerinden Cinli Pınar, Sulutas Asfaltı, oradan Altınapa'ya iniş- Dere.... vs. gibi olabilir. Bu yazdığım sadece bir fikir. Geliştire veya Değiştire Bilirsiniz.
OGÜN'ün dediği gibi.... "Yarın Aklım sizde ; Bedenimi ASSLAAA.. "
Yok yok öyle değildi.... "Yarın Aklım sizde; Bedenim ALANYA'da.. "

• Beğen
Tepkiler: Bugsbunny ve smh42
@AHMTB

Ben varım da Ahmet, sen olmayınca kaybolmayalım dağlarda. Kangallar falan var, ne biliyim. Köpek savar da pek etkili değil gibi. :) Ama ben saat 13:00'da, yine de diğer arkideşlerimi bekliyor olucam. Güzergah güzel. Gerçi sen de Alanya'daymışsın. Oh be, ne güzeldir oralar şimdi. Sana iyi tatiller. Gezi duyurun için de sağolasın ayrıca...

"Yarın Aklım sizde ; Bedenimi ASSLAAA.. " cümlesindeki noktalı yere de "bisikletsiz bırakmam!" kelimelerini koyduk mu, aşağıda yazmış olduğum paragrafta bi anlam bütünlüğü çıkar. Bisiklet forumun amacını da yeniden vurgulamış olurum böylece, naçizane.:eek:

Yarın, aklım da bedenim de Konya'da, (yani bisikletin üstünde); pazar günü aklım İstanbul'da bedenim Mercedes-Benz Travego'da; pazartesi günü ise aklım Konya'da bedenim İstanbul'da olacak. Görüldüğü üzere bisiklet sporu akıl ve beden sağlığı için birebir, çünkü bisiklete bindiğimde aklım da bedenim de aynı yerde oluyor. :)

Arkadaşlar, yarın (Cumartesi günü) Ahmet hocanın dediği gibi; Sille Erenköy durağında 13:00 da buluşacağız. Hava yüzde 20 yağmurlu olacakmış. Offroad soğuk ve çamurda eziyetli olacağından, üstelik Ahmet hoca da olmayacağından offroad geziyi kaytararak ( :D) Asfalttan malas yapar yok yetmezse asfalttan kampüse uzanır yok yetmedi hava alanına uzanır yok yetmedi çevre yolu yapar daha yetmezse Allah doyursun deriz. :)

Pazar gününü ise cumartesi günü gezide planlarız. ;)

Olleeeeyyy... MTB'yi özlediydim, dedim ama düzenleyiverdim yeniden mesajımı. Olsun asfalt ta iyidir :p

Bu arada, hoşgeldin Mesut abi

@Bugsbunny

dedim ya soğukta çamur çekilmez... :sonst1zde
lastikler çamur atar, yapışmazsa izi kalır.. neme lazım..

Ahmet hoca da yokken biraz konfor ağırlıklı gezi yapalım.. :winkenlux :D ;) :cool:

• Beğen
Tepkiler: Bugsbunny
Ah be Mesut abi.Fotoğrafları görünce gecenin 12'sinde dışarı çıkıp dağ tepe pedallayasım geldi.
Harika bir gezi olmuş :)

Tamamdır Mesut abi, hazır havalar da daha bi ısınmışken. :) Bi de 50. mesajmış bu yazdığım. Artıkın ben de özel mesaj gönderebileceğim. Heyooooo :D ( ne var da nolacaamış )

herkese selamlar. ben ankara bisikletcilerindenim ama ailem konyada 1haftalığına konyaya gelcem ve yazın büyük ihtimal konyada olcam. sizlerle tanışmak isterim. turlarınız oluyorsa katılmak isterim ama söle bidurum daha var ben bisikletimi büyük ihtimal konyaya getirmicem oyüzden kiralayabilceğim biyerde önerebilr misiniz?
iigünler:)

@eda öz

Merhaba Eda;
Yeni Larende Caddesi'nde, Akademi Hastanesi'nin karşısında Pınarelli bisiklet mağazası var. Oraya bi git derim...

• Beğen
Tepkiler: eda öz
Pazar günkü gezi programı

Sabah saat 09:00 da Tıp fak önünde buluşup, Akyokuştan Kızılörene oradan hava ve saat müsade ederse Sefa köye dönüp Seydişehir yolluna oradan da Konyaya geri döneceğiz.
Toplamda 5-6 saat geçeceğini sanmam.

Ben mtb ile geleceğim zira kızılören civarında toprak yol geçeceğiz. Ayrıca geçmeyecek olsak ta ben yine mtb ile geleceğim. Taurinle balayımız bitmedi de.. :D

@eda öz

Merhaba Eda Hanım; 1 Haftalığına da olsa yazın sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız. :) (Colormanler) ;)

• Beğen
Tepkiler: eda öz
Geri