Scudo Sports

Konya

Scudo
herkeze selamlar ramazanla birlikte forumda canlılığını kaybetti malesef :(:(yarınki gezi programında bir değişiklik yok deil mi?

abilerim benim arkadstan aldıgım emanet yarıs bisikletini arkadasım satmış
buna binaen o güzel muhabbetinize katılamıyorum

:C

MESUT hocam ay artık geceleri baya bir parlamaya başladı takkeli dağ iftar açma gezimiz ne zaman yapcaz
mustafa

yalanlarla dolanlarla geçti ömür solanlarla yıkılan duvarın altında kalanlarla

Gezilerinize ne zamandır katılmayı arzu ediyorum. Yalnız kask filan olmadığından yolda toplu halde estetik görünümünüzü bozmak istemiyordum:) Ramazandan sonra katılmayı istiyorum.

Gezilerinize ne zamandır katılmayı arzu ediyorum. Yalnız kask filan olmadığından yolda toplu halde estetik görünümünüzü bozmak istemiyordum Ramazandan sonra katılmayı istiyorum.

Mesut Abi, Ramazanda baya durulduk gerçi Konya'da değilim şimdilik ama biliyorsunuz çoğunlukla KOnya'dayım :D artık tur haberlerinizi de alamıyorum bende paslanıyorum yavaş yavaş Ramazan'dan sonra bende Konya'da olduğum zaman artık buna bir dur diyelim ne dersiniz hem bisikletlerimiz biraz çamur, toz, toprak falan olsun hemde bizim pasımız silinsin olmaz mı?:rolleyes:

birde not var haaa: konya biraz sessiz kaldı bir çanlandıralım bu bölgeyi.

bir tane daha not var: Konya'daki herkeze geçmiş olsun.

s.a buğün gezi olsa katılırım diyen varsa yapalım küçük bişi arkadaşlar

:):):)gezi talebine olan aşırı ilgiden dolayı mustafa adına herkeze teşekkürler:)

Bayramda sılayı rahme düşer bize Mesut Abi , ama bayramdan sonra hazır kıta bekliyor olacağız inşallah.

çalışıyorum ama müsait saatlerime denkgelirse inşallah yanınızda olurum.olmazsa daönümüzde koca bir sene var :)

Geri