Scudo Sports

Konya

Scudo
ben konyalıyım arkadaşlar :D merkezden yakında yeni bisikletim batavus mambo ya kavuşuyorum :D çok heyecanlıyım

Cumartesi günü 5 km asfalt tırmanışa karşılık 7 km full offroad iniş isteyen ekşıncıları saat sabah 9:30 gibi Realin önündeki benzinlikte bekliyorum.
Ekşınımız 12:00 civarında biter.
Katılımcılara öz hakiki Anamur muzu ikramımız olacaktır.

Pazar günü de saat 08:30 gibi meramdaki tarihi köprüde buluşup meram dere altınapa göl çevresi ve kentromanı ekşın proğramımız vardır. Ayaklarımızı ıslatabiliriz. Yine saat 12 de evde oluruz ve düğün yemeklerine hücum etmek isteyenleri ise kimse tutamaz... o açlıkla ironlara hangi düğün yemeği dayanır... tutmayın... :)

Tüm sevgili Konyalı mtb cilere duyurulur.

Selam hürmet sevgi saygı ve benzeri duygularlar..hoşça kalın..

Hayırlı cumalarınız olsun... :)

cumartesi günü kesin geliyorum :) saat 09:30 'da benzinlikteyim. pazar günü Allah'tan bi mani gelmezse inş. gelmeye çalışırım.

@Ayberk Türk

meram yeniyoldaki son durak aydın çavuşa çıkmadan önce sağ taraftan içeriye giriyoruz cafeler falan var orada şömine cafenin orası oradan kime sorsan şömine cafeyi gösterir

• Beğen
Tepkiler: Abdullah Ilgaz
konya hakkında gezi ve konusmalar konya diye bir konumuz var zaten yazım kurallarına dikkat etmelisin gonyalılar :)

yine görüşmek nasip olmadı.Saati kurmayı unutmuşum :( böyle bir gezi birdaha olmaz sanırım.Şansımı kaybettim.

Lütfen Konya bölümünü takip ediniz.Gezi fotoğrafları ise Yerel/Bölgesel bisiklet grupları bölümünde.;)

• Beğen
Tepkiler: sgtalper
Bizim burada da Agonyalılar var! (Gerçek söylüyorum!) Onları da size yönlendireyim mi?:D :D :D :D :D :D

pisgeletimin bakımını yaptım yağını suyu koydum herşey hazır yalnız bileğim azcık sorun çıkaracak gibi.sabah uyanınca eğer büyük bir sıkıntı olmazsa geleceğim inşallah

mesut abi sizin grup zevkli olur zaten mustafada öyle dio zevkli oluyor dio gelmeyi isterim ama size ayak uyduramam daha yeni başladım sürmeye yarın gideceğiniz yere2defa gittim ama onlarda bile zorlandım yavaş yavaş alışırız seneye katılırım belki size

Geri