Scudo Sports

Konya

@AHMTB

Hocam
?????? Bu erzaklara o yollar az gelmez mi
ekip kanatlanıp uçmaz mı:rolleyes:

Scudo
Arkadaşlar.

1-2 ağustos ((ve/veya daha az ihtimalle 8-9 ağustos)) tarihlerinde SARAYÖNÜ KONUKLAR 5 GÖZ ""nilüferli göl"" kıyılarında KAMPLI MTB Lİ BİSİKLET TURU düzenlenecektir.

Kendinizi ve mtb lerinizi (hibrit bisikletler de rahatlıkla gelebilir ;)) şimdiden ayarlayın lütfen...

@Mesut Girgiç

Keşke gelse:) Off road ruhumu araştırıyaorum.

@Mesut Girgiç

Gel geler gelegelerim;)

@bisikletseven

Kesinlikle haklısın.... Lâkin... Bu yiyecekleri, yolun 3/4'ünde yemiş olacağız. Sen merak etme, yediklerimiz ve içtiğimiz bal şerbeti mideye düşer düşmez direkt buhar olup uçacaktır. Eve döndüğümüzde hiçbirşey yememiş gibi olacağımıza garanti verebilirim.

yollar az felan gelmez .Bisiklet sürmeye başladığımdan bu yana 5 kg verdim bizimkiler çiroz diye dalga geçmeye başladılar:):):)

@mestanak

Ne iyi işte....Sefa sen istediğinden ye. Bol bol ye. Afiyte olsun yarasın. Böylece dileğini yer kilo sorunun da olmaz kıskanmasınlar seni

@AHMTB

Ahmet abi eminsin değil mi senin yaptığın menemeni yedikten sonra Kıbrıs' a gidecektim nerdeyse:)

• Beğen
Tepkiler: AHMTB ve mestanak
MESUTABİ MESAJINIZI OKUDUM
kusurumu tecrübesizliğime verin,
ve bundan sonra daha dikkatli olacagım.
saygı ve sevgilerim ile :)

pazar günü dere-altınapa yapacak ironlar sabah meram yaka battı çıktısıın üzerinden 06:00 hareket edilecektir herkez gelebilir (mekentok) konyalimust_1905@hotmail.com not: gelmek isteyenler bana ulaşsın(HERKEZ yanına atıştırmalık alsın )

katıldığım en güzel turlardan biriydi organizatörlere, emeği geçen herkese ve katılan herkese çok teşekkür ederim. hayırlı günler.

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
@-aht-

ben arkada kadığımda beni beklerken bekletim herkezden özürdilerim benim çok kondisyon yapmamlazım bisikletde çok iyi değil

@mestanak

Ben de dün yorgundum gelemedim:)

Ben bu haftaki gibi geziyi uzun zamandır özlemişim.
stgalper, müzisyen, safa ve benim yaptığımız ekstra ekşın olayında süper heyecan, süper keyif ve manyak ekşın vardı. O derenin içinden göle kadar bodoslama kilometrelerce su içinde pedal çevirmek vardı. Hemen geçiverdik karşı kıyıya, keyif yarıda kaldı...
Neyse başka bir zaman rövanşını alırız.. :)

@bisikletseven

İsmailcim, haftaya Sarayönüne yapacağımız gezide pek toz toprak yok. Bisikletin kirlenmez. Cici-cici binersin. Tozlanmadığı için de evde yenge sana kızmaz.... gel artık... :)
Ama ben toz bulursam toprak bulursam su bulursam bataklık bulursam direk dalarım. Kimse tutamaz. Evde hanımdan fırçamıda adam gibi yer parıl parıl parlarım. Kimse karışamaz. :)

@mestanak

İşaAllah Sefacım görüşmek isterim

@Mesut Girgiç

Mesut abi senin esprili yaklaşımın çok güzel. Tecrube her zaman tecrubedir. Ben fazla tozlanmadım ama niye parıl parıl parlıyorum. Anlamadım:)

@Mesut Girgiç

Walla gezinin en öğretici anıydı da aynı zamanda "dereyi görüp paçayı sıvamamız". Atasözümüzün doğruluğuna gerçek hayatta şahit olduk böylece. Bir de "selealtı çantanı kapatmadan yola çıkma"yı da anlamış bulunmaktayım. Mutluyum. Mesut abiye ve Safa'ya da buradan şükranlarımı sunuyorum

Ogün.

• Beğen
Tepkiler: mestanak
ben teşekkür ederim ogün abicim ya sen olmasan ' pederlede aram iyi değil huzurevine kadar patlak lastikle yürürdüm heralde:)

• Beğen
Tepkiler: Bugsbunny
Geri