Scudo Sports

Konya

Scudo
@bisikletseven

Bekleyen derviş, evde çorbasını içmiş. Eeeee...İsmailim, tekkeyi bekleyen, çorbayı da içer... Anla gaarim.
Bizler çorba içemedik ama... Alüminyum folyolarda birkaç köfte çeşidi denedik. Yedikten sonra da yerimizden devinemedik.. İtalya'nın bir şehridir Venedik..
Haaa seni de unutmadık gezimiz boyunca... Senden bahsederken... 'Kelebek'ten başka birşey demedik.. Bu hafta pazar günü saat 10.00'da Erenköy otobüs durağından müthiş bir MTB seferine çıkacağız, Bekleriz.
İstersen 1 gün öncesi cumartesi saat 07.00'DE Tıp Fak. önünden Beyşehir'e 200 Km'lik bir antrenmana da gelebilirsin,,, Pazar'a hazırlık olsun dersen....

26 TEMMUZ 2009 PAZAR günü saat 10.00'da Erenköy Otobüs Durağı'nın Karşısında MTB (Özellikle MTB) bisikletlerle buluşup, Atış Poligonu, Sille Barajı, Cinli Pınar, Eski Sulutas Yolu olmak üzere full MTB ve Off Road karışık bir parkur... Devamında ise Sulutas'dan 3 Km kadar Sarayköy yönüne asfalt stabilize karışımı yol ve sağdan altınapa ya full toprak ve off-road bir yol ile Altınapa'ya bağlanacağız. Oradan 9 Km'lik bir asfalt bozması yoldan Ulumuhsine'ye geçeceğiz. Ulumuhsine'den 3 km çıkışlı, 3 km de inişli toplam 6 km'lik bir dağ yolu geçip, Kent Ormanı'nın tam giriş kapısının karşısına çıkacağız. Oradan Kent Ormanı'nın içinden geçip daha daha ileriye yani 5 km daha içeriye gidip Sarıpınar mevkiine gideceğiz. Orada kalitesine onay verdiğimiz bir bal üreticisinden Bal ve akabinde yapacağımız BAL ŞERBETİNDEN kana kana içeceğiz. İçip içip de kendinden geçen arkadaşlarımıza acele tarafından Ekmek arası Hindi Döner İkram edip, hindi gibi düşünmelerini sağlayacağız. Yemekten sonra biraz daha BOŞ BOŞ BAKTIKTAN sonra... Abdalın ve MTB'cinin karnı doydu mu, gözü yolda olur hesaaaaabıynan.... Evlerin yolunu tutacağız. İYİ Mİ? Hı Hııııı...!

@AHMTB

Sevgili Ahmet abim gönlünüzde anılacak kadar yerimiz olsun yeter:) Folyoda pişmiş köftelerinz afiyet olsun:)

Şimdi siz arazi yapacaksınız. Benim bisiklet arazi yapmaz ruhunda yok yapsa yapsa yolu belli olan dağları aşar ovaları geçer çayır biçer, vadiden süzülür, nehir kıyısında ilerler durur gider gider gider ama yolu varsa gider.

Değer konu,
Cumartesi -tam emin değilim- işim olabilir. Senin temponu biliyorum (açıkçası o tempoya kimyam müsait değil) hani belimizden ip bağlarsak belki seninle gidebiliriz de virajlarda savrulurum ben :eek:
Antremanına engel olmak istemem.;) Ya da olduğu kadar gelirim.

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
@AHMTB

s.a. abi inşallah geleceğim lakin ben erenköy otobüs durağını bilmiyorum erenköy tramvay durağını biliyorum. acaba erenköy otobüs durağı ne yöne düşüyor?

tramvay durağıyla alakası yok kipa ve dedeman otelinin arasında kalan yoldan yukarıya doğru bir kaç km devam edersen solunda kalacak olan otobüslerin son durağı var orası inş anlatabilmişimdir

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
@sgtalper

tamam sağol abi inşallah bulurum :D veya sizleri görünce bilirim :D

@AHMTB

Bir aksilik çıkmaz ise gelirim ( o şimdi asker yaylalar yaylalar:000002158 )

@rudi4219

Rudi ne askeri hani ya beraber gidecektik. Beni almadılar gayri:eek: (Bir askerlik çıkmassa gel. )

pazar günü dere-altınapa yapacak ironlar sabah meram yaka battı çıktısıın üzerinden 06:00 hareket edilecektir herkez gelebilir (mekentok) konyalimust_1905@hotmail.com not: gelmek isteyenler bana ulaşsın(HERKEZ yanına atıştırmalık alsın )

@bisikletseven

İş gaz vermeye gelince mtb-yol farketmez durumları...
sıra dağlara çıkmaya gelince "benim bisikletin ruhuna uymaz" kelamları...

Kelebek uçmaz mı oldu,
Yollara düşmez mi oldu,
Biz kelebeği unutmadık,
o bizi özlemez mi oldu..... :(

@sadık1964

26 Temmuz PAZAR GÜNÜ SAAT 10.00'DA Erenköy otobüs durağından Sille, Sulutas, Ulumuhsine, Kent Ormanı,Sarıpınar - Konya yapacak ekip... Size diyorum.. SAFA AK (Mestanak); (Somun Ekmekleri) 7-8 Kişiye yetecek kadar ekmeği; Ben AHMTB ise 7-8 kişiye yetecek kadar Pişmiş PINAR Hindi Döner (Sosu ile birlikte) getireceğim. Sizler...ise sadece kendinizi getirin yeter...Sizlere bahsettiğim Bal Şerbeti için Sarıpınar 'dan alacağımız 1-2 kilo kadar bal için toplayacağımız 15-20 lira için de adam başı 3-5 lira bozukluğunuz olsun derim. Haaa.... yanınıza atıştırmalık bisküvi ya da metro tipi şekerlemeler alabilirsiniz.... Sorusu olan??

@Mesut Girgiç

Lastiğimin dişi yok:D
Sizlerin de eşi yok;)
Ben sizleri çok özledim
Bu özlemin tarifi yok

abiler bu pazar gelmeyi cok istiyordum fakat
akraba meclisi ile piknik MEVZUSU acıldı
artık inşallah yüksek bi oranla haftaya katılacagım
saygı ve selamlarımla

Geri