Scudo Sports

Konya

Gece konaklama uymadı bana, lakin Cumartesi sizinle Real'in orada görüşmek niyetindeyim. Şimdiden size iyi eğlenceler diliyorum...

Ogün.

Scudo
inşaallah gelmeye çalışacağım bir aksilik çıkmazsa

abi biz kondisyon yapcaz genç ironlar olarak dere-altınapa yolu çok hoşumuza gitti gelmek isteyen kardeşler gelebilirler saygılarımla
(mustafa ekentok)
MEKENTOK gelmek isteyenler bana ulaşsın ( konyalimust_1905@hotmail.com )

Kestel'e gittiğimde rampalarla inatlaşmıştım. Yılmadım,inmedim ter ter terledim, tıngır mıngır gittim. Benim için iyi bir tecrubeydi.

söyledim inşaallah çıkmayacakmış yiyecek falan almamız gerekiyorsa alalım öyle bir şey olursa mesaj atarmısın mesut abi

• Beğen
Tepkiler: smh42
@aslankangal

Hayırlı kondisyonlar.
İnşallah başka zaman birlikte de yaparız. :)

@sgtalper

Realin önünde buluşacağımıza göre Realin komple market bölümünü adam sayısına göre bölüştürerek kestele taşıyabiliriz. Bir nevi yuvasına yem taşıyan karınca ordusu misali. :rolleyes: :cool:

Arkadaşlar malesef işim var. Size eşlik edemeyeceğim. Keyfiniz bol, kamp ateşiniz büyük olsun. :)

Not: ormanı yakmayın;)

• Beğen
Tepkiler: mestanak
(link)UYDU ÖLÇÜMLERİME GÖRE REAL-YÜKSELEN 25 KM ÇARŞI-YÜKSELEN(link)(link) 36 KM

ahmedi tanıyan varsa bana ozelden ulabılırmı gozluk ılanı vardı hıç cevap alamıyorum lutfen sımdıden teşekurler

Merhaba arkadaşlar. Kestel gezginleri ve kampçılarına da selam. Fotoğrafları merakla bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: smh42
@GEMWK1

Sizin için üzgünüm malesef ben tanımıyorum, tanıyan varsa cevap verir.

Geri