Scudo Sports

Konya

Scudo
Ankete bakacak olursak:

MTB cilerle YOL bisikletçileri arasındaki fark kapanıyor gibi...

Bana tekrar bir MTB aldıracak gibisiniz. :)

• Beğen
Tepkiler: smh42
@Mesut Girgiç

karagöbekteki abi öyle dedi ben sizi gurupta istemem dedi siz biz tutuduk gittik diye

mustafa sen bu atılma olayına çok taktın abi. ama bayağı çalışmalsınız bu gruba yetişmek çoook zor. çalıışın inanın buna değer.birde ismini belirtsen iyi olacak
ha bide -927 puan nasıl oluyor onu sorayım:):)

@mestanak
ya bikere yanlış bölüme ilan vermişim böyle oldu :D
MUSTAFA EKENTOK

abi kondüsyon amaçlı necati günüç ve ben tat köye gitmeyi düşünüyoruz yol hakkında bilgi vere bilirmisiniz biz biraz kondüsyon yapıp size katılalım(yoksa arkada kalıyoz birazda bisiklete parça ekliyecez sele borusu yol lastiği gibi )
mustafa ekentok

@aslankangal

İmkanınız varsa hergün bisiklete binin (sabah saatleri daha uygun olur) ve 40-50 km cıvarında sürün, hergün bir öncekinden biraz daha fazla tempo yapmaya çalışın ve fazla değil 1 aya kalmaz değişimi farkedersiniz.:) (Yalnız yaşınızı ve sağlık durumunuzu bilmiyorum bunları da dikkate almak lazım;) )

Diğer soru;
Tatköy yolu ciddi rampaları içerir bu nedenle biraz sıkabilir, köpekler olabilir dikkat:)

@bisikletseven

bisiketleti heryere giderken kullanıyoz bisiklein üstünden inmiyoz dene bilir hergün 15 km filan yapıyoz tat köy bizi yorarsa dere-altın apa yolu uygun olurmu yaşımız 18
mustafa ekentok

@aslankangal

Bence güzel bir rota sakin sessiz güvenli. Benim vaktim yok. Bol bol gezin. Lakin sevgili Mustafa günlük 15 km az hani yaşınız müsait sağlık da yerindedir İşaAllah, gezin durun;) Mesela vaktim yok ama ben de sırf bisiklet kullanayım diye işe bisikletle gelirim. Günlük 30 km altına düşmez.

Bol geziler

Bugün arkadaşla tekrar parkuru bulmaya çalıştık.
Birkaç detay sayesinde elimizle koymuş gibi bulduk :)

hafta sonu yapılacak kamplı geziye gelmeyi çok istiyordum hatta bunun için yol lastikleri ve bagaj bile almıştım ki gelen öss hezimeti ve düşürdüğüm yahut çaldırdığım cüzdanım yüzünden pek kondüsyon çalışması yapamadım:(:(:bütün haftam cüzdan soruşturmak öss de doğru tercih yapabilmek için harcandı diyebilirim, kalan ksımıda yeni nüfus cüzdanı çıkartmakla geçecek gibi . şimdiden herkeze eğlenceli pedaller dilerim
selametle...

Arkadaşlar,
daha önce Ilgın-Çavuş... gölü gezisini planlamıştık o plan İPTAL OLDU. Yeni plan aşağıdaki gibi.

Cumartesi günü saat 15 de Realin önünde buluşup Kestel yaylasına KAMPLI gidiyoruz. (Konyaya yaklaşık 40-50 km.) Muhtemelen Ilgın yolundan gideriz.
Kamplı olarak gelmek istemeyenler de bizimle beraber kamp yerine gelip sonra Konyaya geri dönebilir.
Kestel yaylasında kamplı olarak geceleyip kamp ateşi yakacak ve geceleyeceğiz. Gece meddah gösterisi ve gölge oyunlarımız vardır. Aile-yerimiz üst kattadır. Lokantamız içkisizdir.
Pazar günü de öğleden önce evde olacak şekilde tekrar yola çıkacağız.
İsteyen arkadaşlar da pazar günü bizi karşılamak için 500 evler malas rampasından Yükselek kasabasından kestel'e gelerek bizi karşılayabilirler. Zira dönüşümüz bu yoldan olacaktır.

Herkese mtb lastikler yada en azından hibrit bisiklet öneririm.

DUYANLAR DUYMAYANLARA SÖYLESİN..
TÜM KONYALI İRONMANLAR DAVETLİDİR.
KAMP İÇİN ÇADIR, UYKU TULUMU KAFİDİR.

cumartesi günü doktora gideceğim randevum var.gelemeyeceğim maalesef :( ama pazar günü karşılamaya geleceğim allahtan bir mani çıkmazsa.

Kampsız katılımcı olarak cumartesi eşlik etmek için gelebilirim.:)

Geri