Scudo Sports

Konya

Scudo
@Mesut Girgiç

Teşekkür ederim Mesut abi, pazar günü görüşmek ümidi ile.

@Mesut Girgiç

Hocam yol yokuşlu mu? Malum sıcakta hararet olur!-mu?- Gerçi olsa da olmasa da geleceğim İşaAllah özledim sizleri

@bisikletseven

Yokuşu soran adama da bakın... :eek:

Seni yokuş canavarı seni... :)

bırak yokuşlar düşünsün... :cool:

• Beğen
Tepkiler: sgtalper
ben de artık katılmayı çok istiyorum ama şimdi bi google earthden uzaklığa bakayım dedim de gidiş yaklaşık 55km bi yanlışlık yoksa.açıkçası ciddi ciddi tırstım yani :D
neyse ben hele bi geleyim de bir yerlerden geri dönerim olmazsa :)
görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: bisikletciiii
yhaw arkadaslar :( kusura bakmayın bu hafta ve ilk bulususumuz olacak pazar gunu gelemicem haber veriyim dedim bisikletimdeki akor aksamından tutun gidona kadar bisey kalmadı ... haftaya bir yerlere giderseniz bulusuruz

bugün tam vaktinde kalktım güzelce.kahvaltı yaparken karnıma bir ağrı girdi, kahvaltıyı da tamamlayamadım.bir süre geçmedi zaten.dolayısıyla gelemedim geziye.çok özür dilerim hepinizden.bir dahaki sefere telafi edeceğim inşallah :(

@mestanak
O kuru asfaltı güzelleştirenlerden biri de sendin.. :)

@Ayberk Türk
ironmanlar olarak Konya şehir sınırlarından Tuz gölüne doğru sınırötesi bir operasyon niteliğindeydi bu (pazar günkü) gezi.
İkinci tuz gölü fethinin tatbikatı yada provası gibiydi.

Dehşetengiz düzlükte ovalar... ovaları deniz-derya misali kaplamış uçsuz bucaksız altın rengi sapsarı başak tarlaları ve onların devasa dalgaları...

Böylesi deli düzlüğü delercesine göğe başını kaldırmış içi dışı taş tepeler, dağlar...

Başakları kum varsaysanız sanki büyük sahra (büyük bir çöl) da yolculuk ediyorsunuz...

Yol düzdü, ufuk çizgisi bizden hep çok uzaktaydı..
Bunca uzaklık ve büyüklük içinde katılımcıların yürekleri de bir o denli büyüktü.. ta ki dağlar kadar, gökler kadar...

50. km den zor geri döndü arkadaşlar. Dönmeye kimsenin niyeti yoktu, ben de dahil.
Sınır ötesi operasyonumuz yerini önümüzdeki 2-3 hafta içinde Tuz gölüne yapacağımız fetih gezisinin hayaline bırakarak saat 11 sularında ve toplamda 100 km. civarında sona erdi.

Bu pazar günü tura katılanlara, mesajlarıyla buradan bizimle beraber olan üyelere ayrı ayrı teşekkürler, teşekkürler, teşekkürler....

Görüşmek dileğiyle... :)

GELECEM DEYİP GELEMEYENLERİN DE KULAKLARI ÇINLASIN..
(burada Hasan ve Canmurad'ın kulakları kastedilmiştir. ;) )

.

@Ayberk Türk

Nasıl olabilir ki?.... Harika.... Fevkalâde....
Hatta ve hattaa.... Fevkalâdenin de fevkınde....

• Beğen
Tepkiler: seyrencem
@AHMTB

Ama kısa sürdü.

Çıktığım rampaların ardını merak ede ede gidiyorum. Birden bir ses "İsmaaiilll, ismaillll!" Allah Allah nerden gelir ki bu ses:eek: :eek: :eek: baktım Ahmet hoca gelmiş ve büyü bozuldu. Geri dönüş vakti. Keşif tutkusu zirveye birkaç rampa kala son buldu. :( Birdahaki sefere

Ahmet hocam dünüş yolunda bizi çeşitli yerlerde havhavlardan koruduğun için teşekkürler. (Havhavları kınıyorum, -bazen de onlardan tırsıyorum-:eek: . Biz onların köyüne gittik misafir olduk. Sürüye pışşşt bile demedik hiçbir kötü niyetimiz yoktu, karnımız toktu, canımız kuzu çekmiyordu ki:D Bizi yanlış mı anladılar.)

Geziye katılan herkesin ayağına sağlık. Görüşmek üzere

Arkadaşlar özel bir hedefimiz yada amacımız olmadan cumartesi yada pazar günleri yaptığımız turlarda hangi tarz gezilerden hoşlanıyorsanız lütfen oy kullanın.

Sonuçları birlikte yorumlayalım.
İlginize teşekkürler..

Tercihim uzun gezilerden yana

Sabahın erken saatlerinde başlayan, (daha erken de olabilir ama herkesin toplanabilmesi için en geç 6.30 olabilir) 10-12 saat süren gezi mesafesi ile 200 km cıvarı olan, gidilen yerin tarihi, kültürel, coğrafi.. sair ilgi çekici özellikleri veya meşhur olmak kaydıyla yemek ya da meyvelerine göre belirlenen, gezi esnasında ihtiyaca göre (su,gıda alımı ve biraz da dinlenmek için) mola verilen, ekibin yıpranmaması için ve ayrıca sürüş keyfini de dikkate alarak orta tempoda -25 km/hız olabilir-, yol alınabilir.

Benim yorumum böyle. Bence oy kullananlar fikirlerini de yazsınlar. ;) Değerlendirelim, paylaşalım.

@bisikletseven

Yorumun biraz extrem olmuş.. :D Sen olayı aşmışsın. Demir kelebek... :) Hatta Jet kelebek. ;)

Senin bahsettiğin tarzda bir geziye katılım ancak 4-5 kişiyle sınırlı kalabilir. Ama itiraf edeyim ki senin tarif ettiğin şey tam da benim tarzım. Bu açıdan pedalım seninle. ;)

Öte yandan:
Pazar günleri
Sabah 9 de başlayan turlarımıza katılım daha fazla oluyor. ;)

Öğlene doğru başlayan turlarımıza ise neredeyse Konya nın yarısı geliyor.. (Konya lılar uyku tulumumudur nedir ?:D )

200+ km turlarda ben de tura erken çıkılmasından tarafım. Ancak 100 km civarı için sabah keyfini bozmaya değmez derim.

• Beğen
Tepkiler: smh42 ve seyrencem
tek seferde iki oy da kullanılabiliyormuş :D
yani şimdi işin içine bisiklet girdi mi dağ tepe bayır çayır çimen otlak vsvsvs gezmeden olmaz diye düşünüyorum :)
ama tabi sürekli dağ herkesi tatmin etmeyecektir, yol da lazım.bunun için de 75-150 km arası neresi olursa artık gidebiliriz.ama tabi önce kondüsyon yapmam lazım :D
ben de gezilerin çok erken başlamasından yanayım hatta gün doğumunu yolda beraber seyretsek gayet güzel olur kanımca :D
bir de şimdi tabi kaç geziye katıldın da bu kadar yorum yapıyorsun diye içinden geçirenler olacaktır, doğaldır.ama ben kendimde o potansiyeli görüyorum:rolleyes:
görüşmek üzere

@Mesut Girgiç

Hocam tecrubenizin gölgesi olsam bana yeter. Bunun için kaç fırın ekmek yesem bilmiyorum lakin perhizdeyim şu sıralar ekmek de yiyemem; deyim buraya uymadı yazdığımı da silmemem o zaman çok daha gezmem lazım sizinle çooook ama evden o kadar izin yooook bu da olmaz. :eek: :eek: :eek:

Madem bu kadar emek var değsin gezilerimiz uzun olsun;)

Bir de hocam ne düşündüm (bilmezsiniz!) söyleyeyim şu 100 + km'ler için: 6.30 buluşma saatinde ekip 100+km gezilerimizin kahvaltısını bisiklet üstünde yapar gezer (buraya dıkkat) Yıldırım hızıyla gelir evdekiler uyanmaz bile.:D

@zürey

Zeki dağlar da bizim ama sendeki potansiyeli yollarda değerlendirelim. Tabi senin bisikletin arazi de ister onun da hakkını verelim.

Bu PAZAR günü yani 05.07.2009 Saat 08.00'de Erenköy Otobüs Hareket Merkezi'nin karşısındaki Otobüs Durağı'nda buluşaraktan, Sille - Tatköy - Başarakavak - Altınapa Barajı - Konya yapmayı oylarınıza sunuyorum.
Toplam mesafe ortalama olarak 70-80 Km. olup, bunun 15-20 Km. civarı sert toprak yoldur, gerisi Fasa-Fiso'dur yani asfalttır. Hybride lastik ya da MTB ile gelinmesinin uygun olacağı mütalaa edilir... O Rh+ Pozitifce (kanımca).

vay anasını sayın seyirciler on numara bir güzergah :D
bu geziyle beraber adam akıllı başlıyorum inşallah :)

Uzun yol taraftarıyım..50 veya 100 km lik gezilerde de sabah çok erken kalkıp kendimizi zorlamaya gerek yok.(200+ km hariç..):) Sabah saat 8.00 civarı çıksak çok rahat öğleye veya öğleden sonraya eve varırız.Bana göre asfalt yoldan gidip Konyanın ilçelerini gezip görmek daha bi neşeli...

GÖrüşmek üzere

Geri