Scudo Sports

Konya

Scudo
@canmurad

Vay vay vayyyyyy.

'Umudumun bittiği yerde Canmurat abi gelmiş':D :D :D

• Beğen
Tepkiler: canmurad
Bu pazar günü (28 haz) sabah 07:30 da Realin önünde buluşup Ankara yolu güzergahından Tutubun beline oradan da sağa sapıp Karakaya köyünden Nuras dağlarına gitmeyi planlıyoruz.
Saat öğlen 12 sularında evde olacak şekilde yolu ayarlayacağız inşallah.

Rota dede ve ben hariç ekipten hiç kimsenin gitmediği bir rotadır.
Nuras (Loras değil) dağları aşılırsa tuz gölü ayağınızın altındadır. İnşallah bir gün onu da yaparız. :)

sevgili ironmanlar perşembe günü antreman yapıyor musununuz yapıyorsanız nerede ve saat kaçta:)

@bisikletseven

aşkolsun ismail abi .ben hemen umut kesilecek adammıyım yaww . bedenim değilsede ruhum sizlerle :)

• Beğen
Tepkiler: seyrencem
@Mesut Girgiç

Hocam inş. tutubun beline kadar belim dayanırsa :) ve ordan geri dönmeyi başarabilirsem belki katılabilirim :) kondüsyonsuzum ve geçen size söylediğim durumdan dolayı ciğerlerin açılması gerekiyor :( gerçekten sizleri ve gezileri özledim ama ,sizleride yavaşlatmak istemem . inş. katılacağım yakın zamanda . Sevgiyle Saygıyla Rahmetle kalın...

• Beğen
Tepkiler: smh42
Arkadaşım resimler Yerel/Bölgesel bisiklet grupları bölümünde verildi zaten.Profiliniz ilgilimi çekti de !!! Acayip!

• Beğen
Tepkiler: bisikletciiii
Yol lastikleri mi, arazi lastikleri mi uygun olur 28 Haziran gezisi için?

@mestanak

Aslında ben antreman yapmam sadece gezerim. Etrafa bakar sürüşün keyfini çıkarırım. Fırsat buldukça akşamları 1 saat gezerim ve çoğu kez işe bisikletle giderim.

• Beğen
Tepkiler: mestanak
@mestanak

Cevap Vermiyor değiliz.... Sadece hafta içi, herkes kendine göre takılır. Tur organizasyonları ve geziler hafta sonuna kararlaştırılır. Yani hafta için günlerde iki veya daha fazla ekip üyesi anlaşıp da bir yerlere antrenmana gitmek için plan yapmaz. Çünkü herkesin mesai saatleri değişiktir. Birinin boş saati 06.00-09.00 iken; diğerininki 17.00-19.00 arası; diğerininki de 18.00-20.30 arası olabilir. Onun için hafta içi kimse birbirini arayıp kendine bağlamak istemez.
Bu açıklama sizin için yeterli oldu ise; Sizi hafta sonları yaptığımız turlara bekliyoruz... Ki bu sizin için eminim ki yeterli olacaktır...

Ahmet hocam bu hafta geliyor musun? Alanya 'dan sonra görüşemedik

@bisikletseven

İnşaallah.... da... bir gün öncesi yani cumartesi bi hüyük (benim köy) yapıp gelivereyim... Köyümün kirazından avuç avuç bi yiyivereyim... diyorum. Ertesi günü yani sizinle de çıkmayı çok arzu ediyorum. Sözümüz...sağlığa. Görelim... Mevlam neyler....? Neylerse güzel eyler... Görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: smh42 ve seyrencem
@AHMTB

Aklıma getirdin hocam madem öyle ben de bi kiraz alayım. Görüşmek üzere
Bir meyve çılgınlığıdır gidiyor:D :eek:

• Beğen
Tepkiler: smh42
Ahmet;
28 Haziran için lastiklerimi nasıl seçmeliyim? Yol için olanı mı yoksa arazi için olanı mı tercih etmeliyim?

Görüşmek üzere,

Ogün.

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
Geri