Scudo Sports

Konya

Lokantaya Gİrmİyoruz DeĞİl Mİ?... Lokantayi Yanimiza Aliyoruz DeĞİ Mİ?...

• Beğen
Tepkiler: smh42
Scudo
Ahmet hocam karpuz????

İsmail biliyorum... Alanya'dan beridir karpuz yiyemedik ekip olarak... Ancak biliyorsun... Karpuz diyecek karpuz yoktu orada... İnşaallah Beyşehir'de AŞIRI TATLI, KESMECE ve insan gibi YEMECE bir karpuz yemek nasip olur inşaallah... Ekmek arası ton balığının arkasına da ne gider ya gaaari..... annaahhhh...:rolleyes:

Lokantaya girmiyoruz ama yolda HAŞLANMIŞ MISIR VE KARPUZ SERBEST. :)

Şu anda yolcu ekip uyuyor olabilir. Herkese renkli rüyalar.

Demir kelebek sen yanına düdüklü tencere de al istersen. Bisikletin üstünde yemek pişireceğe benzersin... :)

Not: Yukardaki oylamada "lokantaya girelim" diyen arkadaşı merak ediyorum. Ahmet hoca ise nedense pek şaşırmayabilirim.. :D

• Beğen
azıcık geciktim (07.20)
peşinizden geleyim dedim yetişemedim ,
izinizi tozunuzu göremedim ,
nasıl bir hışımla gitmişseniz ,
bi de lastik patlattım ,
çoktan ölmüş bir kaplumbağaya yardım etmek için geri dönünce
ne yapalım nasip değilmiş deyip
geri döndüm.
bi dahaki tura inşallah.

• Beğen
cumartesi gelmeyi çok istiyordum bu yüzden de son 4 gün en az 50 kmlik sürüş yaptım adapte olabilmek için.fakat yağan yağmurla tutunamayan ince lastiğim kayıp asfaltı öpünce dizim hafiften sakatlandı.bisiklet sürebiliyodum ama uzun yola zorlamak istemedim.inşallah bidahakine gelebilirim

Arkadaşlar haftasonu 21 haziran pazar gezi planımız netleşti mi?

Arkdaslar Bende A.Samet Topcuoglu 18 Yasıma GIrdım Yaka Meram DA Oturuyorum Sıze Katılmak Isterım YavruKurt lar I Tanırım Yakından Esat Ve Yusuf Abı Saygılarım la...

konya'da ki bisikletcilerden yardim istiyorum arkadaslar tek basıma cok ugrasmama ragmen bir türlü konyaya bir adet street park yaptıramadım yasımın 17 olması bunun buyuk bir dezavantajı ve konyada bmx'e binen tek kişi benim bu street park 'ın yapılmasıyla bisiklet insanlara biraz daha aşılanabilir olartak düşünüyorum simdiden yardimlarınız icin tesekkurler

ben bir tek sen değilsin diye biliyorum geçen gün zaferde görmüştüm 2 tane bmxci. birde benim bir arkadaşım söylemişti bundan bir kaç ay önce bir arkadaşım var bmx kullanıyor diye senin için ulaşmaya çalışayım ama inşallah sana ulaşmam :D ( yani o kişi sen olmayasın yanlışlıkla :D )

ARKADASLAR ONLAR BURAYA GEZİ İCİN GELMİŞ ŞAHISLAR AMA ULASABİLİRSENİZ ULASSINLAR FORUMUMUZA gelsinler :D hep bir arada olalım fakat benden baska kimse ugrasmıyor o yuzden sizlerden yardım istiyorum

Gereksiz diyenlerin neden bu cevabı verdiklerini öğrenebilir miyim ?

@konya

arkadasım konya da bmx parkuru var oradan haberiniz varmı eğlenceli bir parkur yazır mahallesinde haberin olsun

@sgtalper

orası bmx parkuru topraktan fotograf upload etmeyi bilsem arasındaki farkları gosteriridim ornegin rampa demir trabzanlar vs. vs. fotograf upload etmeyi bilen arkadaslar arasındaki farkı gosterebilirler

toprak parkur benim bildiğim supercross parkuru arkadaşın istediği pool tarzı yada içinde funbox half pipe tarzı rampaların oldugu vert parkuru.

@bisikletseven

İsmailcim.
21 Haziran pazar günü sabah 7 de realin önünde buluşup Sarayönüne gidip döneceğiz inşallah. (Seninle fizibilitesini daha önce yaptığımız üzere)

Toplam parkur 100 küsur km. olup dileyen Ladikten döner. (O zaman parkur 80 km de kalır)

GELMEK İSTEYENLERE DUYURULUR. ;)

http://img32.imageshack.us/img32/4540/dsc00248sv5.jpg

http://img194.imageshack.us/img194/121/dsc00253lc3.jpg

http://img44.imageshack.us/img44/9059/dsc01320lz3.jpg

boyle bir yer konyayada yakısır

sizce ?

@sinto

arkadaslar sevgili sintonun verdigi soruya bence cevap vermelisiniz cunku bize gore dogru olan size gore dogru olmayabilir ama acıklayında engin tecrubelerinizden yararlanmıs olalım street parkın konya'nın gelişmesinden baska ne gibi bir zararı olabilir bizim amacımız bisikletin ne kadar güzel bir spor oldugunu anlatmak

::::::::::M.Kemal ATATÜRK:::::::::

Dünya spor hayatı ve spor dünyası çok mühimdir. Bu kadar mühim olan spor hayatı, bizim için daha mühimdir. Çünkü ırk meselesidir, ırkın ıslahı ve kişayişi meselesidir ve hatta biraz da medeniyet meselesidir.
Cumhuriyet, fikren, ilmen ve bedenen kuvvetli ve yüksek seviyeli muhafızlar ister.

Geri