Scudo Sports

Konya

bende yeni üyeyim adım tahsin bendede avrupa puch bisiklet var konya merkezdeyim forumu çok begendim çok seviyeli bir yer çok şey ögrendim burdan tşkler...

Scudo
@tahsin sayat

hoşgeldiniz bende ekrem yakın zamanda görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın

Sevgili pedal dostlarım, Yarın 07 Haziran Pazar günü saat 08.00'de Erenköy Otobüs durağında (Sille yolu Kanal yanındaki) buluşaraktan MTB bisiklete binerekten, bade süzerekten, inci dizerekten.... gelin. Oradan... Ah aman Sillee... silleee.... diyerekten dağlarda pedal basmaca... Bilgilerinize...

arkadaşlar konya'da şehir içinde yada şehirdışında olup ta 50-60 km uzaklıkta olan mekanlara birlikte gidecek gezip göreceğimiz ekip oluşturmak istiyoruz.Gerçi bu mesajı yazmam pek mantıklı değil çünkü herkez İronman ile gider ama malesef benim ve benim gibi bazı arkadaşların aile'den dolayı ironman'in şehirler arası gezilerine katılamadığını biliyorum.Ben ve benim gibi arkadaşları grubumuza bekliyorum.İnş. ileride ironman'e katılabiliriz.bana whybee_7@hotmail.com'dan ulaşabilirsiniz.

___
whybee_7@hotmail.com
muratkaan_durgut@msn.com

• Beğen
Tepkiler: burak sakinoğlu
Bu cumartesi günü(13 Haziran) günlük 200+ km lik bir tur düşünüyorum.
Mesela Karaman'a git gel yada
Konya-Seydişehir-Beyşehir-Konya yada
Konya-Aksaray yolu-Bozdağlar-Karapınar yolu-Konya gibi... olabilir...

Gelmeyi düşünen varsa uygulamaya sokacağım, yoksa;
önerilere açığım, teklifleri dinlemedeyim...

• Beğen
Tepkiler: smh42
@Mesut Girgiç

Hocam ben varım bu tekliflerin hangisi olursa Ama Karaman'ı merak ediyorum. Bi de havalar sıcak gezimize erken saatlerde başlasak nasıl olur;)

Hepinize sevgi ve saygılarımla

13 Haziran 2009 Cumartesi günü saat 07.00'de Tarihi Meram Köprüsü'nde buluşup; 90 Km Seydişehir Günaydın Tesisleri; 30 Km. Günaydın Tesisleri-Beyşehir Köprü; Yine 90 Km. Beyşehir Köprü-Konya olmak üzere Toplam 210 Km.'ye gidelim derim. Karaman seferimizi Ahmet Talha ÜNSAY ile görüştükten sonra yapmamız daha hayırlı olur bence (Hem ziyaret hem ziyafet adına... ) (Kelebek uçuşlu bisikletçinin bilgilerine...):)

• Beğen
Tepkiler: atunsay ve smh42
Demek ki; şimdilik Seydişehir-Beyşehir yolcusu 3 kişiyiz.
adı üstünde yıldırım (Ahmet hoca)
kelebek, (bisikletseven)
takometre. (bendeniz)

Semih(avaks= sessiz uçak) te sadece teşekkür etmiş.(bu geleceğim manasınamıdır inşallah).

Karaman'a da bilahere Talha beyden koyun yemeye gidelim inşallah.. ;)

Olay belli oldu.

"Tiz, dede ye de haber idile... "

.

• Beğen
Tepkiler: atunsay
@Mesut Girgiç

Beyşehir'de balık yer miyiz;)

Mesut Bey, bu hafta sonu ÖSS sınavı olmasaydı, bir bisiklet edinebilmiş olsa idim ve tabi ki bir miktar da olsa antraman yapmış olsa idim...:)

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
@Mesut Girgiç

Evet geleceğim manasıdır:) ..İnş. gezi günü oradayım.

@bisikletseven

Seydişehir üstü Beyşehire vardıktan sonra, hemde önde basan Ahmet Yıldırıma yetişmeye çalıştıktan sonra Beyşehirde hiç birimize balığın yeteceğini sanmam...
daha önce de denedik balık adamı tok tutmuyor...
lokantalar balığın arkasına tahin helvası da vermiyor artık :(

Ama, balina yada fok balığı olursa belki... :)
En güzeli, çorba+pilav+tatlı.

not: Yanınıza mutlaka İKİ SU MATARASI YADA 1.5 LT LİK PET ŞİŞE falan alın. (Özellikle bisikletseven) ;) :)

• Beğen
Tepkiler: smh42
Mesut abi;
Sabah 7:00 çıkış saati olursa, akşam varış saati kaç olur? İkincisi de, MTB'min kalın lastiklerini bu gezi için değiştirmemde fayda var mıdır?

Ogün.

13 Haziran 2009 Cumartesi günü saat 07.00'de Tarihi Meram Köprüsü'nde buluşup; 90 Km Seydişehir Günaydın Tesisleri; 30 Km. Günaydın Tesisleri-Beyşehir Köprü; Yine 90 Km. Beyşehir Köprü-Konya olmak üzere Toplam 210 Km.'ye gidelim derim. Karaman seferimizi Ahmet Talha ÜNSAY ile görüştükten sonra yapmamız daha hayırlı olur bence (Hem ziyaret hem ziyafet adına... ) (Kelebek uçuşlu bisikletçinin bilgilerine...)

@Mesut Girgiç

@Mesut Girgiç

kamplı turlara gelebilmek için sınırlarımı zorlamam gerek :) sizi takip edebildiğim yere kadar gelmek istiyorum yola çıktıktan sonrası Allah'a havale :)

Geri