Scudo Sports

Konya

Scudo
Arkadaşlar hafta sonu gezi planımız var mı?

Kipa da çadır 20 uyku tulumu 30 telee.
19-16 mayıs arası kampanyası varmış veeeb sitesinden baktım

Bir ekip Seydişehirin bir yayla köyünden Konya ya doğru sabah 9 gibi yola çıkacak. ( bu ekipte Ahmet Yıldırım, dede ve ben varım) diğer ekip te (bu ekipte sizler varsınız, Semih var ve Ergin Bey var) Konyadan sabah yola çıkacak.
Konya Seydişehir yolunun orta kısımlarında buluşulup Konyaya birlikte geri dönülecek.

Konya dan Seydişehire doğru hareket saatini Ergin Bey ayarlayacak. Ben ondan haber alır almaz size bi şekilde bunu iletmeye çalışacağım.

Selam ve sevgiler. :)

@Mesut Girgiç

Mesut hocam bu ekip ne zaman köye gitti. Yoksa cumartesi gidip pazar mı geleceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: Erdem Yıldırım
@bisikletseven

Bu ekip köye henüz gitmedi. Şu anda Konya da ve şimdi karşında duruyor. :)
Cumartesi günü gidip yayla da yatacak, pazar sabahı yola çıkacak.
30 saatte toplamda 300+- km ye varan bir menzili pedallayacakları için sizin bu ekibe yayla parkurunda katılmaMAnız şimdilik (!) sizin için daha hayırlı olur diye düşündük.
İlerleyen haftalarda birlikte nice 300+km/gün lük parkurlara birlikte yelken açıp pedal çeviririz inşallah..

Siz bizi konyadan gelip yolda karşılayın yeter şimdilik.. :) (mümkünse tabii )

@semeket

Haberleşmemiz bu sayfadan olur, burayı takip edin lütfen. ;)

walla abı hepınız ıı hos ınsanlarsınız :dne mutlu sıze kı bu ekıbınız war ama malesef kı bmx ci yok sıkılıyoruz bura bız ıkı bmx cı olarak ömrunuz saglıklı pedallamalarla gecer ins:D

• Beğen
@mxceyn

ben bisikletin önünün bile kaldıramadığım için bmx e heves edemiyor sizleri takdir etmekle yetiniyorum :)

MESUT ABİ DEDİ Kİ;

GEZİ DUYURUSU

Ergin Bey ve Semih pazar günü (yarın) sabah 06:30 da meram sonduraktaki tarihi köprüde buluşacaklarmış.
Halıhazırda konya da bulunan ironlar orada buluşup, Seydişehir yoluna doğru pedallayacaklarmış.

Öte yandan: Seydişehirden Konya istikametine doğru harekete geçecek olan Mesut Abi, Dede, Ahmet Yıldırım ile yolda karşılaşılacakmış. Karşılaşıldığı noktadan Konya ya hepbirlikte geri dönülecek.

Ekip gelirken yanına kask, kendine yetecek yiyecek, bir miktar para, kimlik almayı unutmasın lütfen.

Konya adına bir aratma yaptığımda mesaj tarihleri 2006 ları gösteriyor.
Ya ben bu forumu kullanmayı öğrenemedim ya da Konya merkezli bisikletçiler başka yerlere taşındı:)))

• Beğen
Geri