Scudo Sports

Konya

Bayramınız mübarek olsun pedaldaşlar. Bisiklet boyayacak bir yer bilen var mı ?

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Scudo
Konya bisiklet için gerçekten çok uygun ve güzel bir şehir 👍🏻

@Uçan düz ovanın faydaları :) umarım vadedilenler kısa sürede yapılır

• Beğen
Tepkiler: SuCuBa
Bisiklet Parkuru da yapılıyormuş çok iyi oldu bu (link)

• Beğen
Tepkiler: Atasoy ve Sinan H.
Güzel şehrimiz bisiklet yolları ile farklılık yaratıyor

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Bu bisikletçiler her zaman bu kadar kazıkçı olmak zorunda mı? 2 haftadır internetten bisiklet bakıyorum en son tak etti esnafa güvenmek istedim. Özelliklere göre bisiklet sunmasını ve o an almak istediğimi söyledim. Şartlar uyduğu için parasını verdim iki bisiklet aldım. Aradan 3 gün geçti ve eşimin bisiklet modelini internette arayayım dedim 2018 model bisikleti güncel satış fiyatının 500 lira üzerinde vermiş. Ben her şeyi internetten satın almaktan çok sıkıldım. Kalkanları indirdim, güveneyim dedim, yok.

• Beğen
Tepkiler: bayess ve MAERKEK
Bu bisikletçiler her zaman bu kadar kazıkçı olmak zorunda mı? 2 haftadır internetten bisiklet bakıyorum en son tak etti esnafa güvenmek istedim. Özelliklere göre bisiklet sunmasını ve o an almak istediğimi söyledim. Şartlar uyduğu için parasını verdim iki bisiklet aldım. Aradan 3 gün geçti ve eşimin bisiklet modelini internette arayayım dedim 2018 model bisikleti güncel satış fiyatının 500 lira üzerinde vermiş. Ben her şeyi internetten satın almaktan çok sıkıldım. Kalkanları indirdim, güveneyim dedim, yok.
Esnaftan uzak durun bence, fazla fiyat çekiyorlar pazarlıkla indirdiğini sanıyorsun ama zaten pahalıya satıyor, üstelik kurulum bahanesine içinden çıkan alyan , koruyucu kılıf falan işe yarar hepsini alıyorlar, internetten en uygununu sipariş verin ve teslim alırken mutlaka renk ve kadro boyunu kontrol edin.

• Beğen
Tepkiler: ÆSir
Fyatları ve donanımları iyi araştırmak lazım. Ben baktım baktım en son Bisan RX 9200 karar verdim. Burdaki bayilerde yok.

Son düzenleme:
Memleketim Konyam.. Gercekten bisiklete ve bisiklet sporcusuna onem veren bi sehir.. olaganustu bir bisiklet yolu agi var. Her yerde belediyenin kiralik bisikletleri ve park yerleri var.. Canim Konyam, Amasyada olmayan genislik ve duzluk sende var, sende olmayan daglar ve patikalar Amasyada var.. her iki sehiri de doya doya yasadigim icin kendimi cok şanslı hissediyorum. :)

Dün bisiklet ile tranvay'a binebilir miyiz diye sordum, görevlinin cevabı netti, katlanır bisiklet olmazsa binemezsiniz dedi. Ben ne anladım bu işten :) kime ne faydası var kaç kişi de katlanır bisiklet var ki ama

• Beğen
@SuCuBa Bisikket için özel eski olan tranvaylarla yapılacak seferler için geçerli. Ama ilgi olursa sürdürülebilir diye düşünüyorum. 2-3 bisiklet için mantıksız olur.

• Beğen
Tepkiler: SuCuBa ve MAERKEK
@SuCuBa Bisikket için özel eski olan tranvaylarla yapılacak seferler için geçerli. Ama ilgi olursa sürdürülebilir diye düşünüyorum. 2-3 bisiklet için mantıksız olur.
Eski tramvay raylara uygun değil nasıl yapacaklar ?

Slmlar arkadaşlar, aranıza gazelle Free modeli sturmeey archer göbekten 3 vitesli ara açık bisikletimle katılmış bulunuyorum. 2 motosikleti kenarı itip bisiklet aldım. Dün bisiklet aldım bugün buradayım. İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve Ozz
Konya'da, oturdukları sitenin önünde bisikletiyle gezen 9 yaşındaki çocuk iddiaya göre bir aracın sıkıştırması sonucu araca doğru tükürdü. Bunun üzerine peşinden siteye gelen sürücü, çocuğu yakasından tutup tekme tokat dövdü.

(link)

Konyadan selamlar herkese.
Daha önce uzun yıllar bisiklet kullanmış ama ara vermiş biri olarak aranızdayım. Şimdi yeni bir şehir bisikleti alma niyetim var. Bisiklet modelleri değişmiş biraz :)
Geçen hafta birkaç bisiklet modeline baktım. Bisikletciler, işlerinin iyi olduğunu hatta aşırı talep yüzünden ellerinde birçok modelin tükendiğini söyledi. Bir tanesi günlük ortalama 60-70 bisiklet sattığını söyledi. Haliyle pek bir ilgilenen olmadı.
Konyada günlük kullanım için bisiklet için öneriniz nedir?
## Carraro 804 elite modelini gördüm,
## Bir bisiklet firmasının sayfasında da giant momentum ineed 28 jant modelini gördüm. bunları kullanan var mı?
öneriniz nedir?

ne alayım nerden başlayayım?

• Beğen
Konyadan selamlar herkese.
Daha önce uzun yıllar bisiklet kullanmış ama ara vermiş biri olarak aranızdayım. Şimdi yeni bir şehir bisikleti alma niyetim var. Bisiklet modelleri değişmiş biraz :)
Geçen hafta birkaç bisiklet modeline baktım. Bisikletciler, işlerinin iyi olduğunu hatta aşırı talep yüzünden ellerinde birçok modelin tükendiğini söyledi. Bir tanesi günlük ortalama 60-70 bisiklet sattığını söyledi. Haliyle pek bir ilgilenen olmadı.
Konyada günlük kullanım için bisiklet için öneriniz nedir?
## Carraro 804 elite modelini gördüm,
## Bir bisiklet firmasının sayfasında da giant momentum ineed 28 jant modelini gördüm. bunları kullanan var mı?
öneriniz nedir?

ne alayım nerden başlayayım?
Peugeot modellerine de bakmanızı öneririm.

• Beğen
Tepkiler: bayess
Forumda şu an shimano nexus 8 diye bir ilan var. Kargo margo demeyin direk alın. İlan 2 gün sonra yok benden söylemesi.
@bayess

• Beğen
Tepkiler: bayess ve MAERKEK
Merhaba, iki arkadaş yollardayız. Yarın konya da olacağız. Şehir içinde nerede kamp atabiliriz? Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.
Bisikletliyiz..

• Beğen
Tepkiler: Ronin45
Geri