Scudo Sports

Konya

Scudo
sabah erkenden kalktım ama arka jantımdan bir tel kopmuş ve akort bozulmuş üzüntü içinde tekrar yatağa döndüm :(

@bisela

değerli karadenizli abim sorunuzu içimizden birine sorsaydınız cevap hemen gelirdi mesut abininde dediği gibi orataya tanıyan varmı dediğiniz için cevap gelmemesi bence normal yine de cevabımı yazayım ben tanımıyorum bir gün tanışırsam veya haber alırsam size haber veririm iyi günler

• Beğen
Tepkiler: Erdem Yıldırım
GEZİ DUYURUSUDUR.
Arkadaşlar bu pazar günü sabah saat 08:30 da meram son duraktaki tarihi taş köprüde buluşup Hatunsaray rampasına çıkıp ineceğiz. Toplam yol 70 km civarı. tempolu bir antrenman gezisi olacak. öğleden önce evlerde oluruz.
yol lastikleriyle gelin.
bakın sizin için buluşma saatini 08:30 a aldım.
yine de uyumuş kalmışım, yetişememişim diyeniniz olursa ben karışmam... benden günah gitmiştir.. gelmeyen günahkar olur.. (töbe, töbe... :))

Yarın İşaAllah ben ordayım; 08.30 da görüşmek üzere

Özlemcim hoşgeldin forumumuza.anlaşılan ereğlililer bi hayli mevcut bu forumda:)

2 Mayısta Konya-Mekegölü-Konya günlük turuna katılmak isteyenler kayıtlarını bu sayfalara mesaj atarak yaptırsın. Yol toplamda 250 km civarı.

350 km ye az kaldı.
Vatana millete hayırlı olsun.

Hocam ben büyük büyük ihtimalle gelemeyeceğim:eek:

@bisikletseven

İsmailcim sen o yeni spd ayakkabılarınla bu meke gezisinin üstesinden rahat rahat gelebilirdin.
Neyse.. kısmet değilmiş. başka zamana inşallah. :)

Mesut abi bu geziye gelemeyeceğim.Fakat bu ve bu gibi gezilerin tekrarını isterim gelince. Size iyi pedallamalar.

@-aht-

Sen, Konya-Kütahya arasını bisikletle gidip gelsen zaten bizi bisiklette katlarsın. :)

İnşallah bu yazın yapacağımız diğer şehirlerarası gezilerimizde görüşürüz.

• Beğen
Tepkiler: ahtt
ismail (bisikletseven)abi sana özel mesaj yollamıştım bir bakabilirmisin posta kutuna...

@Mesut Girgiç

Mesut hocam (burda biz bizeyiz açıkçası) benim iç ve dış işleri ve sair işler bakanım olan eşimle görüştüm; habire alternatifler sundum ve tavizler verdim, teklifler sundum. İkna çalışmalarım devam ediyor. Gel gör ki anlaşma zemini oluşturamadık Değilse ben Beyşehir'i de kaçırmazdım.:)

Tüm ekibe saygılar Ben gidemiyorum sağlıcakla siz gidin-gelin:)

• Beğen
@bisikletseven

Evden izin almadan hiç bir yere gelme.

Ayrıca, şu alemde benden daha iyi taviz veren yoktur. Dede de güzel taviz verir. Ergin bey taviz verme konusunda son yıllarda biraz geride kaldı maalesef. :)
Sen de henüz evden izin alma taktikleri konusunda yolun başındasın. Biraz acemilik var bu konuda sende.
Bir görüşmemizde "hanımlara verilecek tavizler" konulu ders notlarımı sana vereyim de bir fotokopisini falan çektir. Her bisikletçi erkeğe lazım olan şeyler. Her eve lazım yani..

Çok şükür kolumdaki dikişler alındı..Bu haftada bisiklete binme dedi sağlıkçılar ama ben kolumda hiçbirşey hissettmiyorum ve binmeyi dört gözle bekliyorum:) .Büyük bir ihtimalle geziye katılacağım.

• Beğen
@Mesut Girgiç

Valla ver kopileri pende acemiluk var hem da nasiiiii:p SGK haftası nedeniyle geçen hafta 2 gün halı saha maçı ardından 1 gün piknik, 1 gün de misafir ağırlama ve 1 gün bisiklet gezisi dahil toplam 5 talep benim isteğime göreydi haliyle bu haftaya izin isteyecek yüzüm kalmadı.:D Ancak onlar daha narinler dikkat etmem, abartmamam lazım. Evden izin almanın da bi haddi var yani, evet evet ben biraz abarttım.:p

Sizin halinizi az çok kestirebiliyorum da Dede emekli adamdır hayatı boyunca çalışmış çabalamıştır diye yani dünyayı dolaşsa çok görmem. Hani nasıl diyeyim özgür dede sanıyordum onu.

Geri