Scudo Sports

Konya

konyanın bu ilgisizliğine teşekkür ediyorum anladığım şey yanilmıyorsam çevreyi boşver kankalar pedala bas yeter bi gün sizde unutulacaksınız unuttuklarınız gibi

Scudo
@bisela

Konumu Giresun-Bulancak yazan biri için bu mesaj da ne demek?

@bisela

Evet şimdi anlıyorum.

Sorduğunuz birkaç kişiyi kimse tanımadığı için mesajınıza bu topikte cevap yazılmamış diye -siz mesaj yazana dek- sizin ve arkadaşlarınızın varlığından dahi haberi olmayan bu kadar vefalı ve dost canlısı bir ekip için yazdığınız eleştirel mesajınızla yanılıyorsunuz.

Kimse size cevap vermemişse demek ki kimse sorduğunuz kişileri tanımıyormuş. Bunda ard niyet ve vefasızlık aramak yanlış.
Üstelik bir kişiye de hitap etmemişsiniz ki lafı ortaya atmışsınız.

Neyse, sizin o arkadaşlarınızı ben de tanımıyorum ama onlara ulaşmanızı gerçekten de isterim. Bunun için size yardımcı olmak ta isterim. "ahmtb" adlı üyeye özelden mesaj atmanızı tavsiye ederim. Kendisi prof bisikletçi olup belki şeker fabrikası bisiklet takımından yada o fabrikanın şöföründen haberi vardır. Yalnız hemen bir uyarı yapayım ki "ahmtb" siteye çok sık girmez.

Sizin mesaj tarzınıza aslında demek istediğim daha başka şeylerde vardı ama demiyeceğim.
Karadenizi severim.
Saygılar.

Arkadaşlar büyük ihtimalle Beyşehir gezimize katılamayacağım.:eek: Biraz uğraştım olmadı.:D Pazar gününe önüm ve havam açık görünüyor.

@bisikletseven

Pazar gününe yapacağımız gezi hakkımız saklı. Beyşehirin üzerine dondurmalı künefe gibi olacak pazar günü.. :D

Meram dere yolundan Altınapa etrafı yada kentormanı diyorum.
Pazara başka önerisi olan varsa buyursun...

@Mesut Girgiç

Hayırdır İşaAllah, Bey Şehri'ni 3. defa pas geçiyorum. :(

Merhaba tüm bisiklet severler. Hafta sonları katılmakta olduğum , uzun soluklu bir eğitim proğramı nedeniyle çok tur kaçırdığımın farkındayım ( En son Çumra'ya gitmiştik birlikte ) . İnşallah bundan sonra gerçekleşecek turlara katılabilirim.
Foruma yazma nedenim gerçekleştirdiğiniz turlara ne kadar kurtlandığımı anlatmak değil , hepimizin yakından tanıdığını düşündüğüm Pınarelli ailesine milli sporcumuz , gururumuz Eyüp'ün geçirdiği kaza nedeniyle geçmiş olsun dileklerimi iletmek. İnşallah kısa zamanda iyileşir ve tekrar milli formayı sırtına geçirir.

Evet ben de buradan tekrar geçmiş olsun diyorum. Eyüp için dua ettik. İşaAllah iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: rudi4219 ve smh42
hasan ben usta hafta sonu uyuya kalmışım bende yarışı izleyip geliyim dedim izledim ve geldim fotoğraf çekmeyi geliştirdim biraz daha

• Beğen
Tepkiler: rudi4219
@Mesut Girgiç
aslında bende cevap yazmayacaktım ama gene de bir uhde kalmasın içimde Ömer Ali Erikçi konyanın yetiştirdiği bir yıldız hatta türkiyenin yıldızıdır olsun gene de şansımı deneyeyim dedim konyada tanıyan yok ama giresunda var artık sizi de tanıyorum. ben değer verdiğim şeyleri unutmam mesut bey teşekkürler.

sadık keleş hocayı tanıyorum arasıra zaferde karşılaşıyorum benim adım da sadık antrenör lük yapıyormu bilmiyorum.ö.ali erikçi antalya da bisiklet antrenörü zannedersem konyada aynı teşkilatta çalışıyorduk şu anda antalyada

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
@sgtalper

Arkadaşlar eyübün saglık durumu iyiye gidiyor gunluk pansumanı yapılıyor suan kendisi istirahatte fazla zarar almadan kurtuldu allaha sukur ama DR söylediğine göre 2 ay bisiklete binemiyecekmiş Eyübün herkese slm varr

• Beğen
Tepkiler: ahtt

DUYURU-DUYURU-DUYURU

Arkadaşlar, ironlar.
Uzun yol şoförleri.
Aşada yolcu kalmasın.

23 Nisan günü Tıp fakültesinin önünde yada karşısındaki çeşmede saat SABAH 06:30 gibi buluşup Beyşehir'e gidip döneceğiz. Yol 200 km civarı. Fazlası olur, aşağısı olmaz.
Herkes yolda kendine yetecek kadar yiyecek getirsin. Beyşehirde muhtemelen(mutlaka:)) lokantaya gireriz.

@rudi4219

Eyüp'e çok çok geçmiş olsun dileklerimizi ilet lütfen Ahmetcim.
İnşallah uğrayıp geçmiş olsun dileklerimizi bizzat söylemek te isterim. Mesaiden fırsat bulabilirsem.

23 Nisan günü belirtilen yerde inş. görüşmek üzere...

Geri