Scudo Sports

Konya

Scudo
sağol zürey konya ekibi şuanda gezide acayip içim gidiyooo :D ne yaptın buldun mu bisikleti?...

@semeket

yok yau bisikleti bulamadım ama yeni bi tane aldım.amoeba hussar.ve üzerine biner binmez kadro kulağını kırdım :(

tüm ironman ekibine sorulur:

kadro kulakları standart mı olur?
hussar kadroya uyumlu en ucuz kadro kulağı hangisidir?
orijinal hussar kulağı 16euro.allhın dandik alüminyum parçasına o kadar para bayılmak istemiyorum açıkçası :)

ah kardeşim bisiklet hayırlı olsunda kulak pınarellide var başka yerde yok bende kırmıştım bir aralar ve sadece pınarellide buldum oradan temin edebilirsin yanlız biraz pahalı... neyse bir iyileşeyim hele bol bol pedallarız ehe ehe :D

@semeket

iyileş sen de gerisi kolay :) yauu dandikten bi metal parçasına acayip para istiyolar, fiyatını görünce şok oldum ben:boese157:

evet ben 20 tlye falan almıştım pınarelliden... bisikleti kimden nereden kaça aldın?

@semeket

20 tl iyiymiş gene.16euro diyo nette.biskeleti izmirden ikinci el aldım.425 liraya :)

@zürey

iyi almışsın... birde pınarelliye bir uğra belki iyi bir fiyat söyleyebilir gerçi ben değiştirdiğimede baya oldu ilk taşındığı zaman değiştirmiştim... peki amoeba iyi mi? hiç sürüş yaptın mı?

@treks

Son turun resimleri SÜPER.

Cebimdeki memory stick de duruyorlar. :)

İlk fırsatta upload edeceğim.

Semih'e (Gazi mareşal Semih abi) büyük geçmiş olsun. :(
En kısa sürede iyileşip 23 nisan Beyşehir gezisine gelebilmesini diliyorum.

hayırdır abi semihe ne oldu birileriniz bizi aydınlata bilir mi acaba? semih kardeşim büyük geçmiş olsun...

Cümleten Merhaba
Çalışmalara başladım, iki hafta içinde inş. aranızdayım . Allaha emanet olun :)

• Beğen
Tepkiler: smh42
neler yaptınız programlar gerçekleşti mi kimse bir daha bir şey yazmamış...

@Mesut Girgiç

Saol Mesut abi.Fazla bişeyim yok.Malastan inerken biraz hızlıydım viraj bir anda önüme çıkınca toparlayamadım ve kenarı girdim.(biraz sert oldu):eek: kolumda 10 dikiş var.O yüzden dikişler alınıncaya kadar galiba bisiklete binemem.Dolayısıyla perşembe gün büyük bi olasılıkla Beyşehire de gelemiyecem:( Ama kalbim sizinle...

Semih tekrar geçmiş olsun . Ciddi bi durum olmadığına çok sevindim. Yine hep beraber olmalım.

• Beğen
Tepkiler: smh42
@smh42

Sana dikiş atan sağlıkçı
-"nedir bu halin, böyle yaralanmayı nasıl becerdin?" falan diye sordu mu? :)

Geri