pazar ben de gelmek istiyorum bi süre katılamadım gezilere iş okul derken aksadı her şey parkur yol bisikleti için uygun mu acaba bi de mesut abi benim kaskım yok sorun olur mu ?
Saol.Ekrem yapma bunu gelemessem aklım kalır valla. Gezi harika olacak ondan hiç şüphem yokk.bugün kendimi biraz iyi hissedyorum.yarın sabah biraz daha iyi olursam gelmeye çalışacağım.
Hava güzel yarın da bölye olsun İşaAllah. Kaç kişiyiz acaba? Yarın ben varım. Yine bildiğim kadarıyla Mesut abi, Dede kuvvetle muhtemel katılır, Rudi*,Ekrem, Semih* ve Ozan* arkadaşla birlikte sanırım şimdiden 7 olduk.
zurey ınan her gordugum bısıklete dıkkat edıyorum ama malesef sonuc yok ancak ıllakı bı yerde denk gelecek kırmızıya fılan da gerek yok bı denk gelse kacarı yok seleyle olan ılıskısını kuvvetlendırecegım o arkadasında kısmet olmadı daha umarım en kısa zamanda bulunur
19 Nisan'daki Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Antalya-Alanya etabını seyretmek için Alanya'ya gideceğim(Tabii ki bisikletle).Ucuza kalacak yer hazır(Otelin sahibi de eski bisikletçilerden).Gelmek isteyen arkadaşlar bana özel mesaj atarlarsa sevinirim.Hem güzel bir gezi olur hem de milli takımdaki arkadaşlarımıza destek oluruz.
ben birşey sorucam sadık keleş hocam nasıl acaba tanıyan varmı ömer ali erikçi ahmet erikçi yaşar tekin düğününe gitmiştik hatta hasan can şeker fabrikasında şoförlük yapıyordu fransa yokuş birincisi konyalı bisikletçilere selamlar saygılar
Ben 500 evler, malas dağı ve yükselen üzerinden Kestele gidip aynı yoldan dönelim diyorum. Yolun tamamı maksimum 80-100 km. Yarısı asfalt bir kısmı da toprak yol. Toprak kısmından otomobiller çok rahat gidip gelebiliyor.
700x23 lastikler için bu yolu pek tavsiye etmem ama 1,3-8 ;1,5-8 ler dahil her türlü lastikle bu yoldan gidilip dönülür.
Yada Beyşehire gidelim diyecem ama hava durumları çok değişken. Beyşehir (200 küsur km) bu hafta sonu için erken gibi geliyor bana.
mesut abi ben 1 ay bisiklete binemeyecem amelyat oldum ve doktor 1 ay binme dedi ama inşallah mayısın ortalarına doğru size tekrar katılacağım allah izin verirse, size sağ sağlim kazasız belasız geziler... fotoğraflarınızı bekliyorum... herkeze selam...