Scudo Sports

Konya

Arkadaşlar,
önümüzdeki pazara Obruk çöküntü gölüne gidip dönelim mi?
Yol 160 km.
Yol bisikletleriyle gitmek lazım.
Eğer oraya gidilecekse sabah 06:30 gibi yola koyulmuş olmak lazım.

YADA

Yükselen üzerinden Kestele varıp yine Yükselen üzerinden (aynı yol) geri dönebiliriz.
Bu yol 70 km civarı olup yol bisikleti bu yola uymaz ama ince tekerli mtb ler yada dedenin yolda kullandığı bisikletle gidilebilir.

Evet, gelecek cevaplara göre gezi yerini seçelim.

Cevapları bekliyoruz.. :)

Scudo
Arkadaşlar uzun yolu tercih etmek istiyorum: Obruk.
Biz bir ekibiz, alınacak karara uyarım

• Beğen
Tepkiler: smh42 ve semeket
Mesut abi hastayım biraz üşütmüşüm.:( Ama hafta sonuna yetişecem inş.Havalarda şu aralar maaşallah çok güzel uzun gitmek lazım.:D Obruk güzel olur.Bana uyar.Ama son söz senin Mesut abi.

• Beğen
Tepkiler: semeket
bu arada zürey sen ne yaptın bisikletini bulabildin mi bende bakındım etrafıma dışarı çıktığım zaman ama göremedim bisikletini... en yakın zamanda kavuşursun bisikletine tekrar geçmiş olsun....

• Beğen
Tepkiler: heisenberg3910
@Mesut Girgiç

selam mesut abi ben obruk yolunu tercih ederim ama bir sartla mantarlı köyünden geçmez isek aksaray yolundan gidip gelirsek ben varım birde su saati 7:00 yapsak süper olur kanımca :rolleyes:

@rudi4219

Rudi merhaba, nerelerdesin özledik seni Ses vermeyen bir de Can Murat abi var; :27: bakalım ne zaman :bayrak:

Rudi kardeşim geçen hafta hafif rahatsızdım, bu hafta İşaAllah görüşmek dileğiyle.

@bisikletseven

Geçmiş olsun abi Allah acil şifalar versin inşaallah bu hafta sonu ekip tam takım çıkar yola:)

• Beğen
Tepkiler: seyrencem
Arkadaşlar selam.

Tamam anlaşıldı. Obruk a gidiyoruz inşallah.
Zaten yağmur yağıyor Kestel yolu çamurdur.

Yağmur devam etse de Obruk'a gidelim mi? Bir de buna cevap verin bakalım..

@treks

Resimler birikince gelecek canım. :)
Zira profların katıldığı turlarda aşırı süratten dolayı yeterli sayıda foto çekmeye fırsatımız olmadığı için biriktirip yayınlamayı düşünüyorum. :(

• Beğen
Tepkiler: seyrencem
Hava, hafif çiseli veya açık olmak kaydıyla karlı olsa dahi geleceğim. (Sis, aşırı yağmur ve rüzgar olursa gelmem)

Yemek konusunu ve buluşma yerini de belirler miyiz?

@bisikletseven

Pazar Sabah 6:30 da Realin önündeki benzinlikte buluşacağız. (Sabah namazını kılmadan gelen yolda kılar)
Yemek olarak herkes kendi yiyeceğini getirsin. Lokantalara girmeyeceğiz, piknik yapmayacağız.
Sis, aşırı yağmur, aşırı rüzgar ve kar olmadıktan sonra gezi iptal olmayacaktır.

DİKKAT DİKKAT UYARI DİKKAT DİKKAT.

Bu ve benzeri bu tarihten sonraki bütün uzun gezilerimize (20-30 km den daha uzun özellikle 200 km civarı gezilere)
18 yaşından küçükler gelemez.
Kask takmayan gelemez.
Herhangi bir hastalığı olan yada düzenli ilaç kullanmak zorunda olup ta bunu ekipten saklayan gelemez.
Ailesinin haberi ve İZNİ olmayan hiç kimse gezilerimize asla vede kat'a katılamaz.
Her katılımcının hukuki, tıbbi sorumluluğu evvelAllah sonra kendine daha sonra da diğer ekip elemanlarına aittir. Gezilerimize katılan bir ferdin başına geziden kaynaklanan bir kaza vb. olay gelirse(Allah korusun) kendi yada ailesi yada arkadaşları geziye katılmış diğer ekip elemanlarını sorumlu tutamaz. Gezilere katılan her katılımcı gezi boyunca her koşulda mutlak surette kendi kanuni sorumluluğunu kendi üzerine almış demektir.
Gerekli güvenlik ekipmanları eksik olarak tura katılıp bu sebeple sağlık sorununa maruz kalanların sorumluluğu da kendisine aittir..

Ancaaaak, bizler birer can yoldaşıyız. Kİmse kimseyi aç, bi ilaç, yolda bırakıp gidemez. Her katılımcı ekmeğini, suyunu, gücünü başka katılımcılarla itirazsız paylaşmak mecburiyetindedir. Bu dikkat yazısı bu paylaşımdan kaçmaya mazeret olamaz.

Bu uyarı yazısı gezilerimizde ortaya çıkabilecek her hangi bir aksilik durumunda katılımcılara ferdi sorumluluk bağlamında önceden uyarı anlamına gelir ve diğer ekip elemanlarını kanuni ve tıbbi töhmet altında bırakmamak için yazılmıştır. Gerekirse bu amaçla kullanılabilir.

Bu yazı ekibimize bizi forumdan öğrenip katılmak isteyen çok sayıda birbirinden değerli ve sevgili bisiklet dostlarının kısa uzun demeden tüm gezilerimize katılmak istemelerinden dolayı yazılmıştır. Onlara gelmeyin diyemeyiz. Gelmeleri bizi çok mutlu eder, buyursunlar gelsinler ama herkes kendi sorumluluğunun farkında olsun lütfen. Selam ve sevgilerimizle.

İmza: ironman bisiklet ekibi adına, gezi proje üretim birimi.

Hayırlı cumalar arkadaşlar , hepinizi özledim . yakında inşaAllah şu yukardaki tamimnameyide göze alarak gezilere katılacağım :) Allaha emanet olun :)
Saygılar hürmetler ...

Bu arada ahmet hocamı sillede yukarı aşağı hız yaparken görüyorum :) . benim at pardon bisiklet hamlamış onu alıştırıyorum :) hazır olunca katılacağız gezilere ..

zürey kardeşim geçmiş olsun .Allah başka keder vermesin ..

teşekkür eden er geç sesde verir ismail abeee :)

@canmurad

Müdürüm biz de seni özledik yahu...

Nedense ekipteki herkes seni bana soruyor. Niye gelmiyo, neden gelmiyo diye..

Bahane saya saya yoruldum. Af buyur bi "yüklüdür, çocuk bekliyo" demediğim kaldı valla.. :)

• Beğen
Tepkiler: canmurad
Murat abi anılmak, hatırlanmak, seslenilmek mi istedin abi nerelerdeydin. Yoksa işler,kriz,seçim falan mı dedin ama neyse sağlığın iyiyse gerisi telafi olur. Kriz de geçer seçim de biter ama bisiklet birlikteliğimiz devam eder. Yeter ki sağlığın iyi olsun bir de hane halkının gezilerimize izni olsun!

• Beğen
Çok kötü hastayım hafta sonu gelemeyecem.:( Geziniz inş. yağmursuz,rüzgarsız,güzel ve eğlenceli(herzamanki gibi:)) olur.Herkese bol pedallı günler dilerim. (kendimi iyi hissedersem %20 gelmeye çalışacağım)

• Beğen
Pazar günü hava parçalı bulutlu ve zaman zaman güneşli olacakmış.
Rüzgar ne yok ne çok..
06:30 da realden yola çıkarsak inşallah engeç-engeç 15 gibi evdeyiz.

Bu arada Obruk çöküntü gölünün son halini ve Obruk kervansarayının da restorasyon çalışmalarını izlemiş olacağız.. :)

Tur konusunda değişiklik olursa bu sayfadan paylaşırız.

Geri