Scudo Sports

Konya

Scudo
haftasonu seçim var...hafta sonu yapılacak olan plana dair bir bilgi varmı acaba?(biraz erken oldu galiba)

slm mesut abi ve ironmanlar bu hafta sonu konyadayım hafta sonuna güzel bir pilan yapalım ister dağ ister yol ben hepsine varım gezimiz 80 km aşagı olmasın lütfen :eek:

• Beğen
Tepkiler: smh42
@bisikletseven
@smh42
@rudi4219

Pazar günü sabah saat 07:30 da (yeni saatle) Meram sonduraktaki tarihi daş(taş) köprüde buluşup Bulumyaya gidip döneceğiz. Gidiş dönüş 80 km. olan yol eğer rüzgar çıkarsa efor bakımından daha da uzun gibi algılanabilir.
Piknik, çorba vs yasak.
Herkes cebine kendi atıştıracağı şeyi koyup gelsin.

KASKLAR TAKILSIN.

Lütfen kasksız yola çıkmayın.

Arkadaşlar Bulumya tam olarak nerededir? Biraz da yol hakkında bilgi alabilir miyim?

Bulumya'da saat kaç gibi olursunuz?Birde Beyşehir'den gidebileceğim yolu tarif ederseniz.Karşılama yapacağım.Görüşmek dileğiyle..

Geçtiğimiz perşembe günü apartmanımızın bodrumunun demirlerine kilitlediğim bisikletim çalındı.
Eğer görürseniz ve haber verirseniz sevinirim.
Tel:05066424676

(link)

Geçmiş olsun. Kötü bir durum. Görürsem haber veririm. İşaAllah bulunur. Evinize en yakın karakola gidip ifade vermeni tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: heisenberg3910
@zürey

Geçmiş olsun Zürey. :(
O bisiklet sana o kadar alışıktı ki başka bineni üstünden atar bence inşallah.

• Beğen
@Mesut Girgiç

Eyvallah Mesut abi.atar inşallah yaa az kahrımızı çekmemiştik birbirimizin.ya da yolda bir denkgelse de ben atsam üzerindekini o daha keyifli olur

Geçmiş olsun diyim ne diyim k. bakma ama o bsikleti çalan şimdiye kdar çoktan parçalamıştır.(parça parça başka bisikletlere takmıştır)
geçmiş osun çalana yar olmasn

eyvallah.parçalayacağını sanmıyorum yaa parçalamak için çalsa gidip 2-3 bin tl lik bisiklet çalardı.neyse yolda falan bi çıkar karşıma inşallah.

Zürey kardeşim geçmiş olsun. Bisikleti kafama kazıdım yolda görürsem elimden geleni yapacağım..Bu arada eski pazarları gezmeyide unutma,özellikle eski garajın yanindaki pazarı ..tekrar geçmiş olsun.inşallah en yakın vakitte eline sağ salim ulaşır. :mad:

• Beğen
Enson pazar günkü Bulumya gezimiz çok yüksek hızlarda seyrettiği için ancak Bir gezinin başında bir de ortasında olmak üzere 2 kere foto çekebildim.
Dolayısıyla paylaşacak pek bir foto yok. Elimde mevcut o 2 fotoyu da inşallah önümüzdeki hafta gezi yaparsak onların fotolarıyla beraber sizlerle paylaşayım diye düşünüyorum.

Hoşçakalın, pedalsız kalmayın, turlar için buluşma yerine geç kalmayın.

Geri