Scudo Sports

Konya

Selam Gençler.
Kararı bana bıraktığınız için teşekkür ederim ama hep en zor şeyleri bana bırakıyorsunuz. :)

O zaman; Pazar sabahı 8 de Realin önünde buluşup Ladiğe gidip dönelim. Ladikte ada çayı içeriz. ÇORBA İÇMEK YOK.
Herkes formunu korusun. Lezzetli şeyler kilo yapar, kilo da formu bozar.
Yazın yapacağımız uzun ve form gerektiren turlar bizi bekliyor.

Hepinize haftanın gerikalan kısmında esenlik dilerim.

Scudo
Tamamdır abi bu kış aaaaccayyip kilo aldım zaten yavaş yavaş eriteyim

• Beğen
Tepkiler: smh42
Bu sabah hava güneşli ışıl ışıldı. Hazırlandım bindim bisiklete ama bir rüzgar varmış şimdi yola çıkmışken dönmek olmazdı devam ettim, kafadan esiyordu hadi neyse de yandan esince savurup atacak gibiydi. Hatta bi ara bisikletten inip biraz yürümeyi bile düşüdüm.
Artık pazar ola hayrola.

• Beğen
Tepkiler: smh42
@bisikletseven

Daha pazar gününe 3 gün var.Bişey olmaz geçer pazara kadar.geçmezsede sağlık olsun.Elbet ya giderken yada gelirken faydası olacaktır.:)

• Beğen
Tepkiler: seyrencem
@bisikletseven

Cumartesi günü hava durumuna bir bakalım.
Eğer hava çok rüzgarlı olacaksa Ladik gezi proğramını o zaman değiştirir ve Pazar günü meram dere yolunda Altınapa oradan kent ormanı yapar döneriz. Zira meram dere yolu vadi tabanında bir yol olduğu için orayı rüzgar hiç etkilemiyor neredeyse. ;)

• Beğen
Tepkiler: smh42 ve seyrencem
@Mesut Girgiç

Tabii elimizde herzaman bir "b yolu" , "c yolu" hiç olmadı "d yolu = c yolu da uygun değilse olduğunuz yerde kalın" planı olsun;)

hayırlı ugurlu olsun fiyatı ne kadara oldu bisikletin resimlerini göremiyorum konyadamı ikamet ediyorsun yoksa derebucaktamı bende ikinci el düşünüyorum fakat bulamadım daha

@Mesut Girgiç

Mesut abi eğer program değişirse hybridle gidilirmi o yolda?

fiyat baya uygun oldu ya normalde 390 euro yüzde 20 indirimle aldım. ben derebucakta oturuyorum.... bisikletlerimiz bölümden fotoları var.

@Mesut Girgiç

Güneş yağmur, kar, dolu, ve rüzgarlardan sonra hava sakin gözüküyor. Bu durumda rotamız Ladik olacak dimi.

• Beğen
Tepkiler: semeket
@bisikletseven

Sevgili arkadaşlar.
Pazar sabahı 8 de Realin önündeki benzinlikte buluşup Ladik e gidip döneceğiz.
Ladikte çorba içmek yok.
Herkes yanına yol için atıştırmalık birşeyler alıp almamakta serbest.

Görüşmek üzere. :)

Mesut Abi maalesef elde olmayan nedenlerden dolayı bu pazar geziye katılamayacağım. Katılan tüm arkadaşlara keyifli bir gezi olmasını dilerim.

• Beğen
Tepkiler: ahtt
Geri