Scudo Sports

Konya

İyi akşamlar uzun bir aradan sonra bu geziye bende katılmak istiyorum. Herhangi bir aksilik olmazsa buluşma yerinde görüşmek üzere.......

Scudo
mesut abi haberleştiğiniz başka kaynak var mı? bende konya'da yaşıyorum ve bende aranıza girmek istiyorum... en azından 3-5 pedallamış olurum... beni haberdar edersen gerçekten çok sevineceğim saygılar pazar günü ( 01.04.2009 ) da görüşmek dileğiyle...

Kusura bakmayın özel bir sebepten dolayı katılamadım.
Çok istiyordum ama olmadı, inşallah bir sonraki sefere:(

Sevgili Arkadaşlar. eve sağ salim döndüm :D sezon açılışı için yeterli bir antremandı . zirveye 1,5 km kala bıraktım .işin aslı gittikce düşen tempo hızla artan soğuk artık iliklerime işlemeye başlamıştı. geri döndüm . ama en azından kısada olsa eskilerle hasret giderdim . yeni arkadaşlarla tanıştım . bunun mutluluğu yeter artar benim için .
Mutluluklar sizinle olsun :)

• Beğen
Tepkiler: semeket
Enişte nerdesin? Bu soğuk gezinin fotoğraflarını sıcağı sıcağına yayınlasanız diyorum :)

gerçekten harika bir geziydi... ben çok üşümedim ama yinede soğuktu... herkese teşekkürler bu benim ilk gezimdi...

• Beğen
Tepkiler: smh42 ve canmurad
sevgili forum üyeleri konyada kro, trek gibi markaların bulunduğu bir mağaza falan var mı acaba?

pınarelli'ye bir bak orada kron ve trek var mı yok mu bilmiyorum bir aralar kron vardı ama orada çok iyi bisikletler var...

kampuste habersiz ayrıldığım için kusura bakmayın idmana yetişince gireyim dedim bu hafta katılamicam ama haftaya işallah aranızda olmak istiyorum..

semeket teşekkür ederim, yerini tarif etmen mümkün mü acaba?

muhacir pazarından eski garaja giderken sağ tarafda akdemi hastanesi var onun karşısında caddenin adı aklıma gelmedi pınarelli.com'dan baktım bir adres vermişler doğru olduğundan emin değilim çünkü bir kaç ay önce taşındı ben yinede sana adresi vereyim: AKBAŞ MAH. FURGEDE CAD.DEMİROKLAR APT. NO/25-A MERAM / KONYA KONYA

Tel : 0332 353 21 30 - Faks : 0332 353 21 30

pınarelli bike sport | info@pinarelli.com

konya merkezde misin?

www.pınarelli.com'a bakmanı tavsiye ederim oradan bir kaç fikir sahibi olabilirsin... yukarıda yazdığım adres büyük ihtimal doğrudur...

ben derebucakta öğretmenim, ilgin için çok teşekkür ederim...

Geri