Scudo Sports

Konya

Scudo
Herkese selamlar.
Bu aralar kısa mesafeli gezi amaçlı tur düzenlenirse katılmak isterim.Bütünlemeler sonrası gayet iyi gelecektir.
Tabi Ahmet,kiralık bisikletleriniz varsa hala...

• Beğen
Tepkiler: Erdem Yıldırım
arkadaşlar benim ufacık bir fikrim var aslında ama suan acıklamıyorum şayet hava rüzgarlı olmaz ise uzun yol yapalım derim yok hava rüzgarlı olursa havada gunesli falan olacak olursa arazi yapalım derim özelden msj atın nereye gidecegimizi ben ona göre pilan yapacagım

yaws arkadaşlar sizlere ne oldu kimseden ses soluk çıkmıyor yazınki çoşku heyecan adrenalın exsın nereye gitti müdür nerdesin ekip toplanın uyanın heyacana kaldıgımız yerden devam durmak yok

Arkadaşlar ben yarınki muhtemel geziye katılamayacağım. Bugün biraz bisiklet kullandım ama rüzgar yandan esince yoldan atacak gibi oluyor, arkadan esince de kanatlanıp uçacaktım sanki. Gezecek arkadaşlara iyi ve dikkatli geziler dilerim

• Beğen
Tepkiler: canmurad
arkadaslar bende konyadayım ama bnm le sizin aranızda bayaaa fark var ben bmx grubu kurmak istiyorum ama talep olurmu forumlarda arama yapıorum

yarın gezi nereye acaba bende katılmak istiyorum yol bisikletime uygun bi parkursa katılmak istiyorum..

Arkadaşlar kusura bakmayın bu haftaki gezimiz iptal olmuştur bildiğiniz üzre hava şartları pek müsayit degildi sabah kalktıgımda yağmur arakasında sulu sepen derken karyağışına bıraktı azıcık umudum vardı ama rahmet dahada rahmetlendi barajlarımızn dolması , hayvanat , nebatatların ve insanoğlunun yaşayabilmesi için suya ihtiyaç vardır düşüncesi ile aynı zamanda rahmeti çiğnemeyelim dedik geziyi öteledik

• Beğen
@konya
merhaba.. bmx'ci değilim ama yardımcı olmak isterim. kurulsun bi bmx gurubu isterim. kampüs içinde bi gösteri ayarlarız

@ozansefer

ozan seni bizim geziye alsaydık keşke.. pazar günü sille'deydik
bisikletforum'dan duyuramadık ama epey bi yerden duyurduk.

bvernik görüşelim bi ara ben katılmak isterim tur ve antremanlarınıza kışın soğuk diye trainerla idare ettim msn eklersen görüşürüz ozansefer@hotmail.com

@bvernik

canım önceliklen yazdığım yazıyı birdaha okumanı isterim biz hava soğuk diye geziyi ötelemedik yağmur kar sulu sepen ona benzer rahmetler yağıyordu onları çiğnemeyim dedik :D ironmanlar ne soğukta bisiklete binmişlerdir tabii siz o arada yatağınızda mışıl mışıl uyurken biz ICEMAN oluyorduk naber :eek:

@rudi4219

Yukarıdaki şartlar altında haftasonuna bir plan var mı arkadaşlar? Ama sis olursa geziye 2 nedenle katılamam 1- Manzara keyfi kaçıyor:eek: , 2-Gözlüklerim buharlaşıyor:boese157: ve manzarayı görmeme bir ikinci engel oluyor:(.
Cumanız mubarek olsun

• Beğen
bütün arkadaşlara güzel bir pazar dilerim :) yazmıyormusunuz benmi göremiyorum :Cool:

merahaba zeplin abla.sen nasılsın?

canmurad abicim nasılsın?görüşemiyoruz bayadır.iyisindir inşallah.

tüm ekibe selamlar :)

Geri