Scudo Sports

Konya

@aydınz

Bu yaz inşallah bir Seydişehir turu yapmayı istiyoruz.
Ben 4-5 sene önce tek başına bir Konya-Seydişehir-Konya turu yapmıştım. Yolda o kadar çok haşlanmış mısır satan vardı ki. Yanınıza hiç yiyecek almasanız bile aç kalmadan turu tamamlayabiliyorsunuz.

Eğer bu yaz ekipcek yapacağımız Seydişehir turu gerçekleşecek olursa, bu sayfalardan paylaşırız. Sizinle de bu sayede haberleşir ve o şekilde Seydişehire geliriz.

İlginize şimdiden teşekkürler.
Görüşmek umuduyla.
Konyadan selam ve sevgiler.

Scudo
@canmurad

Geçen haftaki gibi Canmurad. ;)
Yani full-Off road değil.
Ama tam road da değil.. :rolleyes:

Ama, off-road lastik takanların ekşın yapma hakları saklıdır. :)

tamam gördüm abi meram köprüsüde buluşacakmışız inş arkadaşımla beraber orda olacağım selamlar

böyle gezi olur da gelinmez mi:D
fakat mesut abi birşey sorcam sana:
bir arkadaş daha var, sizlerle tanışmak istiyor.
performansı bana yakın, yolda problem olmaz.
yiyecek konusunda sıkıntı çıkar mı? olmazsa biz kendi yiyeceğimizi kendimiz getirelim?

Mesut abi ben Konya'dan Mehmet. Nasılsınız. Yazdıklarınıza baktımda meram köprüzünden geziye çıkmışsınız. Uğur abimde pazar gezi var demişti Meram köprüsünden aynı guruptamısınız. Onda Carbon Whistle var.

teşekkür ederim arkadaşlarçok mutlu oldum ilginize ,daglar taşlar patika yollar ve engüzelide o kadar yorgunluga ve zorluga ragmen sonunda ulaştıgım zirvede esen rüzgarın yüzümü okşaması ve tadına doyum olmayan manzaranın güzelligi,güzel yerlerde görüşmek üzere

eee nerde dünkü harika gezinin resimleri . yazı bilana hazırlandı :) yazıcı burda, diectory (angaryalar şefi ) nerde :rolleyes: ??

@canmurad

Sevgili Canmurad.
Fotoları yazısız olarak ben bugün akşam göndereyim.
Sen de fotoların yazılarını en alta yaz.

Fotoların üzerine sıra numarası yazarım.
sen de önce fotonun numarasını yazar.
sonra o numaranın altına ilgili fotonun yazısını yazarsın.
o fotoya yazı yazmak istemezsen boş geçersin.

İtiraz kabul edilmez.
Yeni uygulamamız hayırlı uğurlu olsun.
Seni bölge şefi yapacaz.
Haberin olsun. :)

@Mesut Girgiç

Bölge şefimi :eek: . kulağa hoş geliyor .. abi bu işler için zaman lazım, evde netim yok :rolleyes: aslında uğraşmak en güzelini sunmak isterim . ama zaten sen bu işi harkulade yapıyorsun . 5 dk nı ironlar ve ironseverler için ayır . çünkü bizler seni seviyoruz ..

• Beğen
Tepkiler: ahtt
merhabalar bende konya dan katılıyorum. benim bi bisiklet war.2000-01 model jaguar da onu düzelttim yarın sabah resimlerini atacagım . bi ara çürüme durumuna geldi bugun bi el attık muratkaan123(kendisi hala oglum) ile birlikte bisiklet süper oldu. sabahı beklerseniz resimleri atarım herkeze selam onun sayesinde bu forum sitesine uye oldum. ii gunler.

@canmurad

Ben zaten bu sitede hep sizler için çalışıyorum.
İltifat ve güzel sözlerin hoş ama beni kandırmaya yetmez.

Görev seni bekliyor.
Haydi iş başına.
Fotoların başına numaralarını yazdım.

İş yerinde halledersin.

Kolay gelsin.
Ben de seni seviyorum. :D

inşallah abi .nasıl yapılacağını bilmiyorum ama . bir ara uğraşacağım :) ver gazı, ver gazı, (unutmayalım bir bisikletci kolay kolay gaz yemez :D )

alacabel turu için geri sayım başladı 05:40 gibi konyadan seydişehir re ve oradanda antalya yolu 25 km de bulunun 1825 mt alacabel tırmanışı yapacagız konyadan gelecek mumi ve ahmet i tanıdıgınızı sanıyorum.geçen yıl 1. gerçekleştirdigimiz allacabel tırmanışını bu yılda ihya etmiş olacagız.geçen yılda aynı şekilde uyumadan tırmanılan alacabel i görmeniz dilegi ile

Geri