Scudo Sports

Konya

Scudo
@altinok Adana yolu takip ondan sonra Antalya yolu Yolun sonuna doğru son bir dönüş var meram baglarina kadar iniyorsunuz . Yada tam tersi Meram bağlarında yukarı yol ayrımı var ordan sol tarafı doğru .

kısaca google mapsi açın Konya yi çevreleyen yol 34(benim haritadan) numaradan sağa dönerseniz tam çevre yolu oluyor .

İncelemek istersen uğraştırmayayim seni
link =

(link)

• Beğen
Tepkiler: altinok
@brt1996
Beni 0533 387 78 02 yada Faruk Çubukçu kardeşimi çıldırın sizi de Watsapp gruba ekleyelim.

Pazar günü saat 08:00'da Kozağaç kavşağında(ehliyet sınavının yapıldığı göbek) buluşup Akören'e gidip kuru fasulye ve pilav yiyip geleceğiz inşallah. Yeni başlayacak arkadaşlar Sarıkız rampasından geri dönebilirler. Otogar civarı tur git-gel yaklaşık 130km'dir.

Arkadaşlar iş yoğunluğundan dolayı fotoğrafları bugün ekleyeceğim inşallah. Yarın saat 09:00'da otogar kavşağında buluşup Ladik yapacağız Allah nasip ederse.

Akören fotoları gelecek.

Konya Akören deplasmanı burada. :)

Transtoros Gezi İlanı,

Aktif olarak bisiklete binen,
Disiplinli,
Esnek rampalara ayak uydurabilecek,
Bisiklet bilgisi olan (Temel seviye),
Bisikletle rampa çıkış ve inişlerini hatasız yapabilecek,
Askerliğini yapmış veya tecilli farketmez :)

Seydişehir-Manavgat etabında ekibe ayak uydurabilecek takım arkadaşları arıyoruz. Bir aksilik olmazsa 08.10.2016 Tarihinde Seydişehir'e otobüs ile giderek Seydişehir'den 1 günde direk Manavgat'a varmayı ve akşamında otobüsle tekrar Konya'ya gelmeyi planlıyoruz. Tur yaklaşık 150km olacaktır. Katılmak isteyen arkadaşlar 506 306 89 88 cep numaramdan bana ulaşabilirler.

Seydişehir-Manavgat Transtoros Fotoları Burada

Yarın sabah saat 08:00'da Meram taşköprüde buluşup Sefaköy-Kızılören-Konya yapacağız inşallah. Yol yaklaşık 100km'dir. Her türlü bisiklet uygundur.

Gezi Anonsu;

Cumartesi günü sabah saat 09:00'da Meram Tıp önündeki çeşmede buluşup Kızılören-Sefaköy-Konya yapacağız inşallah. Güzel bir rotadır. Yaklaşık 100km'dir. Her türlü bisiklet uygundur.

Dosyalar

• WP_20160918_08_24_53_Pro.jpg
    WP_20160918_08_24_53_Pro.jpg
    106,8 KB · Okunma: 39
@Faruk ÇUBUKCU Abi haftasonu konuşunca nasıl motive ettiysen her yere gidebilirim :) . Bende geliyorum bir sıkıntı çıkmazsa . Çeşme nerede oluyor?

@mfmayliba Kardeşim mesajını yeni Kardeşim mesajını yeni gördüm kusura bakma yarın saat 10 da yine aynı yerde Meram Tıp Fakültesi önündeki Çeşme'de buluşuyoruz Çeşme akyokuşa varmadan hemen sağ tarafta bulunuyor. Ağrısı petrole gidip geleceğiz inşallah mesafe Konya merkezden takriben yüz kilometredir git gel

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
@Genç Bisiklet Merhaba. Evet olabilir.

Gezi Anonsu;

Pazar günü sabah saat 08:00'da Yazır Mah. Teiaş arkasında bulunan DR.BIKE'da buluşup Sarayönü'ne Muhterem Ahmet Hocamızı :cool: ziyaret etmeye gideceğiz inşallah. Tur Konya merkezden yaklaşık git-gel 95km'dir.

Herkeslere Selamunaleykum konya meram da oturuyorum yol bisikleti kullanıyorum 19 yaşındayım grup vb birsey varsa bende katılabilirim
Yasin Yıldırım
05068026979

@a.serdar k

Merhaba, Konya Ereğli'de mi ikamet ediyorsunuz? 506 306 89 88 cep numaramdan bana ulaşabilirsiniz. :harika:

Aleykum selam Yasin.

Önceki hafta yaptığımız MTB turundan kareler.

1.jpeg

2.jpeg

3.jpeg

4.jpeg

5.jpeg

6.jpeg

7.jpeg

8.jpeg

9.jpeg

10.jpeg

11.jpeg

12.jpeg

13.jpeg

14.jpeg

Watsap grubuna atmışsınız valla super olmuş ama malum yol bisikleti ile çıkamıyorum :) konyanın su anki halini biliyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
kardeşim burada konyadaki tüm bisikletçilerin listesi var. adresleri de yazıyor. arayıp görüşebilirsin hepsiyle tek tek. (link)
bi işe yararsa ne mutlu.

• Beğen
Tepkiler: cyclistinnature
Arkadaşlar merhaba. Kısa bir süre sonra Ereğli de ben de aktif olacağım belirtmek isterim

Selamlar,
Uzunca bir süre memlekette değilim Ancak plan yapılırsa ve zaman uygun olursa bir Aydos tırmanışına ve daha ötesine açığım.

Geri