Scudo Sports

Konya

Çok erken vakit abi istesem de kalkamam .

Scudo
Bugün 20 km lik bir tur yaptığım için maalesef yarına gelemiyorum, gidecek olan arkadaşlara kolay gelsin. :)

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
Yeni.keşfediyorum uygulamayı. forumu.elimde şehir bisikleti var birde yol bisiklet alacam inşallah sizlerle organizasyonlarda turlarda buluşmak isterim bugün tur.varmış.katılırdım.ama.çok.geç gördüm

HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
@ahmet.guney.102Hoş geldin kardeş.

Hosbulduk kardesim

@MAERKEK
Hosbulduk kardesim

Bugün akşam saat 19:30'da Meram taşköprüde buluşup Antalya yolundaki ilk çeşmeye tırmanıp geri geleceğiz. Ekibin talebine göre rota uzatılabilir.

@mustaga42 Mustafa kardeşim dilersen seni de whatsap grubuna dahil ederiz. Tur ile ilgili duyurulardan orada daha çabuk haberdar olursun.

Cumartesi günü saat 11:30'da otogar bisiklet istasyonu yanında buluşup Kestel'e kamp atmaya gidiyoruz inşallah. Dönüş pazar günü olacaktır. Oksijen için hazır olun :cool::cool::cool:

Bu hafta iş yoğunluğundan dolayı fotoğraflar biraz geç geldi kusura bakmayın. :)WP_20160831_19_59_54_Pro.jpg IMG-20160831-WA0003.jpg

Photo0039.jpg Photo0040.jpg

Gelmek isterim fakat jantı patlattım. Eğiklik vardı zaten , fazla hava basıncına dayanamadı. Yeni jant önerilerinizi bekliyordum.

@MAERKEK

Çiftkat (doublewall) bir jant çemberi almanız yeterli olacaktır.

@Faruk ÇUBUKCU
Ön ile arka farklı olur o zaman. Bayramdan sonra 30 liraya tek katlı alimünyum jant alacağım

Pazar günü saat 07:30'da Karaman kavşağında buluşup Çumra'ya giderek Muhterem Mehmet Hocamızın :) çayını içip geleceğiz inşallah. Yol bilindiği üzere düz olup her türlü bisiklet uygundur. Otogar civarından git-gel yaklaşık 80km'dir.
Bilgi: Geçen haftaki kamplı Kestel turu fotoğrafları da en yakın zamanda yüklenecektir.

Kestel'den tavuk kokuları geliyor :)

Ben İstanbul'dayım lakin memleketim Konya'dır. Kısmetse bayramda da memlekette olacağım. Sarıoğlan, Bozkır, Dere, Aygır şelalesi, Dipsiz göl, Sülek Yaylası, Sarı Ot yaylası bölgesinde yani özetle yaylalarda tek kişilik turum var. Bayramın 4. günü yola düşüyorum. Bisikleti uygun olan, soğuktan korkmayan, tek bir insanın olmadığı dağda kalmaktan çekinmeyen en azından bir gecelik de olsa dağ tecrübesi olan ve dahi buraları merak eden turcular varsa içinizde beklerim.

@ömerözeren

Olmaz.

• Beğen
Tepkiler: yakubi
@Bozkırlı
Mesajın üstünden kaç zaman geçmiş şuan eldiven ve kaskim var ;)

• Beğen
Tepkiler: Bozkırlı
Merhabalar bende iki tekere değil ama bisiklet olayına yeni başladım :)
Bisikletim Bianchi RCX 526 (Rubena Flash STU Lastikler var üstünde)
Gezi olduğunda bende katılmak isterim, kıyafetlerim yurt dışından gelmek üzere, kaskım vs. mevcut.
Tekeriniz düz bassın...

https://i.hizliresim.com/7A6Q3r.jpg

• Beğen
Tepkiler: okuyanadam
@zekeriya42
Teşekkür ederim [emoji106]

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: okuyanadam
Geri