Dün akşam 21.00 gibi çıktım dışarı biraz hava almak için. Sille - Otogar - Bosna - Otogar - Sille rotasını izledim. 35 km~ tuttu. 15 km kadar da işe gidiş dönüş için yapmıştım.
@alibaba Bosna rotası güzel sakindi de ama bir şey takıldı aklıma, ben giderken yolun sağ tarafında bisiklet yolunu kullandım malum. Dönüşte karşı tarafta yani rixos önünden bisiklet yolu var mı, tramway tarafında yani? Köprünün altına girdim rixos önünde ama bisiklet yolu göremedim emin olamayınca geldiğim yoldan geri döndüm ben.
Arkadaşlar mrb, gazelle bisikletim var göbekten 7 vites. Bu tür bir bisikletle sizin yaptığınız turlara çıkmam mümkün mü yoksa dağ bisikleti edinmeli miyim?
@MaEf42 meram - krom fb - hatıp kavşağı - karaman yolu kavşağı - adana yolu kavşağı - ankara Yolu kavşağı- Afyon yolundan otogar oradan barış caddesi - kentplaza beyşehir çevre yolundan tekrar meram yaklaşık 55 km yolun büyük bir kısmında bisiklet yolu var ve tamamı aydınlatılmış.
@Faruk ÇUBUKCU
o yolda ehliyetsizler sürüyor ve kasis çok + yolda bozukluklar var boşverin
istanbul yoluyla dediğiniz yolun arasındaki parktan bisiklet yolu geçiyor orayı kullanın.
Gazelle tarzı bisikletler yapısı itibariyle şehir içi kullanıma yönelik tasarlanan bisikletlerdir. Yaklaşık 15 adet bisiklet değiştirmiş biri olarak acizane tavsiyem uzun turlara bu bisiklet ile gelmemenizdir. Göbekten 7 vites sizi şehiriçi rampalarda idare etse dahi Belenbaşı(1460 rakım) gibi rampalarda sizi çok çok yoracaktır. Tavsiyem hibrit olarak tabir edilen daha hafif ve atak bir bisiklet tercih etmenizdir. Bol pedallı sağlıklı günler...
Anladım. Peki üstadım sizden hibrit dediğiniz modellerden bir kaç tane rica edebilir miyim? Bir de onereceginiz modeller Konyada var mı internetten mi sipariş vermek gerek.
Dilerseniz bütçenizi, boy ve kg bilginizi verirseniz daha sağlıklı yardımcı olabilirim veya müsait olduğunuz bir vakitte beraber mağazaları da gezerek anlatabilirim.
Valla üstadım eğer beraber gezelim derseniz harika olur. Ben Hazım Uluşahin İş Merkezinde Mali Müşavirlik yapıyorum. Musait bir zamanda beni arayın ben de sizi alayim dolaşalım bisikletcileri. O arada da size bolca soru sorarim
Zafer ALTINOK ismim. 533 387 78 02 de numaram
Herkese merhaba, Salcano city fun 60 kullanıcısıyım. 1 hafta kadar oldu alalı. Çok faydalı, güzel bir forum. Şimdilik geriden takipteyim, güzel sürüşler
Yarın (17.08.2016) akşam saat 19:00'da otogar kavşağı kiralık bisiklet istasyonı önünde buluşup Bosna-Bilim Merkezi-Konya yapacağız inşallah. Her türlü bisiklet uygundur.
Arkadaşlar bu hafta gezi duyurumuzu buradan yapmadığımız için kusura bakmayın. Whatsapp grubumuzdan da duyuru yapmaktayız. 5063068988 cep numaramdan mesaj göndererek whatsapp grubumuza da dahil olabilirsiniz.
Yarın(24.08.2016) akşam saat 19:30'da Dedeman karşısı Adese önünde buluşup Sille'ye gidip çaycı dayımızda çay içip geleceğiz inşallah. Yeni başlayacak arkadaşların da gelmeleri uygundur. Maksat ter atmaktır. Lütfen yedek iç lastik, kask ve aydınlatmalarımız tam olsun.
Arka Süspansiyon : Bende bilmiyorum kılıf takmışlar sağolsunlar.
Lastik : (link)
Sizce nasıl abiler ? Bisiklet hakkında hiçbir şey bilmezken 13 yaşında almıştım . 4 sene oldu. Kipadan 220 lira idi fiyatı. Uzun yol ve kısa yol yapmışlığım var bunla . Geçenlerde 55 km/h yaptım . 50 km/h saat ile giden scoter 'ı sollamıştım.
Şimdi genellikle Sedirler - Zafer arası kullanıyorum . Amatör olarak başladık inşallah ilerde sizler gibi profesyonel olmak isterim .
Bisikletin temel olarak şehiriçi ulaşımda ve hafif çaplı arazi turlarında kullanılabilir. Fakat günlük 50+ km yol yapılacağında dahi çelik kadro ve çift amortisörlü olması sebebiyle sizi çok yoracaktır. Amortisör uyguladığınız gücü emerek size daha çok efor sarfettirir. Eğer tek bisikletim olsun birçok işimi görsün diyorsanız hibrit(şehir-tur) bisikleti almanızı tavsiye ederim. Bu bisikletlere göre daha hafif ve akıcı olur. Turlara katılırsanız kendiniz de tecrübe edebilirsiniz
Gezi Anonsu;
Yarın 28.08.2016 saat 07:00'da Meram taşköprüde buluşup Antalya yolu Esentepe lokantasında bal+kaymak yiyip geleceğiz inşallah. Her türlü bisiklet uygundur.