@vatan sorunun ne bilmiyorum ama sana tavsiyem kendi içinde çözmen.
Bir spor forumunda yazdığını unutmaman.
Sporun ruhu olan sevgi,SAYGI gibi değerleri sana hatırlatırım.
Merhaba Semih hoşgeldin. Mesajını yeni gördüm. Genellikle pazar günleri tur düzenlemekle birlikte hafta içi sabah vakitlerinde de çıktığımız oluyor. Sormak istediğin bir durum olursa bana özelden veya 5063068988 cep numaramdan ulaşabilirsin. Elimden geldiğince yardımcı olurum.
Arkadaşlar askerlik ve iş sebebiyle biraz sahalardan uzak kaldık Pazar günü ısınma turlarına devam edeceğiz inşallah. Önerisi olan varsa buraya yazabilir yoksa yarın akşam tur özelliği ve rota buradan açıklanacaktır.
Gezi anonsu;
Pazar günü saat 08:00'da Meram Tıp Fakültesi Hastanesi karşısındaki çeşmede buluşup Kent ormanına gidip geleceğiz inşallah.
Pazar günü Meram Tıp Fakultesi karşısında buluştuktan sonra Kent Ormanına gidip geleceğiz. Kent ormanında biraz dinlendikten sonra dönüş yolunu grubun görüşüne göre meram dere üzerinden de yapabiliriz. Çok tempolu bir tur olmayacak. Düzenli olarak spor yapan fakat bisikletle 50+ km yapmamış arkadaşları da göz önüne aldığımızda başlangıç için düşünülmüş bir tur olacaktır.
Katılacak arkadaşların kask, patlak yaması ve pompa gibi aksesuarları da getirmeleri önemle rica olunur