Scudo Sports

Konya

Scudo
Selamlar Beyşehir den seleli mondialim var günlük hayatimda kullanıyorum ileri tarihte yol bisikleti almayı düşünüyorum inşallah.Aklımda olan markalar mosso,btwin,carraro vaktim var inşallah dogrusuna karar veririm.

• Beğen
Tepkiler: özlemalikaan
Arkadaşlar bende yeni bir bisiklet alacakken bir abimin salcano city sport hediye etmesiyle aranıza katılmış bulunmaktayım.

1.000 Tl civarı şehir bisikleti önerilerinizi bekliyorum...

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160420/3a9cb85ff0eff21243ca547f17da018b.jpg

Alın ve keyfinize bakın arkadaşlat fat bikeler harika

Bu velespiti sanki göreli 2 gün oldu kim binecek miş buna yahu dedim içimden :)

Harika bisiklet gerçi pazar günü turda frenler aksilik çıkardı

Cumartesi akşamı özceylan bisiklet te görmüştüm yanlış değilse

Tak hortumu yika dostum..

Merhabalar , ben de Konya'dan aranıza katıldım. Aslında foruma eskiden üye olmuşum, ilk defa mesaj yazıyorum, son derece amatörüm, amatör seviyede grup olursa katılmayı çok isterim, görüşmek dileğiyle...

aslen konyalı olup gurbet ellerde kalıp gitmiş biriyim. bisiklet e de yeni başlıyorum biraz talihsizliklerle dolu bir başlangıç oldu ..

cannondale caad8 triple tiagra 2016 almıştım kadroda sorun çıktı diye corratec dolomiti 2016 tiagraya geçmek zorunda kaldık

Selamlar arkadaşlar, gereksiz konu açmak istemedim burdan yazıyım, Konyada yol bisikleti vites ve akord ayarı yapabilcek bir usta tavsiye edermisiniz??

@winterkhan şampiyon murat yaka caddesi üzerinde şeker fabrikasına gelmeden sağda bir yerde ali ihsan dayıoğlugil okulunu da geçmiyceksin

• Beğen
Tepkiler: winterkhan
Geri