Bisikletim bugün kargoyla geldi de servislerden birine götürüp montajını yaptıracağım. Önerdiğiniz ya da tecrübe ettiğiniz bir servis var mı konyada ? Hazır konyalı başlığı bulmuşken buraya sıkıştıralım sorumuzu
merhabalar, bu başlığa daha önce denk gelmemiştim. bisiklet sürmek için konya mükemmel bi şehir.. çok arkadaşım var konyadan. bisikletim çalındı uzun zamandır bisikletim yok ama bi tane alabilirsem (para durumlarını düzeltebilirsem ) konyaya bisiketle gezmek için mutlaka gelicem, güzel şehir konyaya selamlar
@Ahmet Keçeci
Kerkük caddesi (Nalçacı) nenehatun parkina cephe YK bisiklet var. Buralara yakinsan hizmeti benim hoşuma gitti. Daha yeni sedona 310 umu aldim ve biniyorum.
Ps; bu arada öğleden sonralari kalabalik oluyor. Öğleden önce gidersen iyi olur. Benim gibi beklemek istemiyorsan
Merhabalar. Konyadan yeni sedona 310 tur bisikleti ile katildim araniza. Iftatlardan sonra is durumum el verdigi sürece yaklasik 40 km lik turlar atmak istiyorum. Katılacak arkadaslar varsa veya hali hazirda katılacağım bir organizasyon varsa memnun olurum.
Selam arkadaşlar konyada oturuyorum dağ bisikleti ve bmx yapıyorum konyada 30 40 km lik turlar düzenleyen varsa seve seve katılırım. aynı zamanda trekkingciyim. bisikletlerim şöyle: salcano astro 240srv, bisan roadstar gl, bmx one. konya içi prof fotoğraf çekimi yapıyorum. 16 yaşındayım şimdiden selamlar
Merhaba arkadaşlar. Çarşamba günü sabah ankaraya araba ile son seferimi yapacağım ve acil olarak bisiklet taşıcıyı lazım. Çarşamba günü alıp en geç sonraki hafta pazar günü teslim edilecektir. Bu konuda yardımı dokunacak herkimseye çok teşekkür ederim..
Arkadaşlar Konya'da yakın zamanda yapılacak turlar var mıdır, katılmak istesek nasıl haberdar olabiliriz, bende Konya çevresinde beraber tur yapacak arkadaşlar arıyorum