Scudo Sports

Konya

UZUN MESAFE KONDİSYONU OLANLARA
TEMPOLU BİR CUMARTESİ GÜNÜ İÇİN ANONS

İstikamet : Beyşehir
Buluşma Yeri : Tıp Karşısı Başak İlköğretim yanı petrol
Saat : 06.47
Plan : Ağrıs petrolde çorba, Beyşehir de duruma göre kavurma ya da canımız ne çekerse.

Tedarikli gelinmesi rica olunur.

Scudo
@Ersin Erbeden

Aynen :in:

Videoya bir kaç defa baktım da malesef hataların %80 bisikletlilerin...

@Murat Uluoğlu

merhaba murat bey ben yarın çorluya gidiyorum geldiğimde sizinle pedallamak isterim :)

"İhtiraslı bir kişiliğe sahip olan Sadeddin Köpek..." nedir ya .D

(fotoğraflardaki yazıdan alıntıdır.)

@emin palaz

Zazadın Hanı önündeki yazıdan alıntı yapmıştım,

@emin palaz

güzel tesadüf ben de ağustos ayında çorluda olacağım. artık biryerlerde görüşürüz.

çorluda yerli mi kalacaksınız yoksa bir kaç günlüğüne mi ben ağustos ayında otokarda stajım var bu yüzden sakaryada olacam...

Sabaha kalkıp gelebilirsem oradayım inşallah :) Beyşehir yapılmadan IRONMAN olunmuyormuş diye duydum. Bu sefer olacağız inşallah :D

• Beğen
Tepkiler: Bugsbunny
@AHMTB

Bu Beyşehir'in bana bir nazı var galiba. İşlerimi halledeyim diyorum saat geç oluyor. 4 saatlik uykuyla Faaarııık anca Zeki Müren'i görür :D

• Beğen
Tepkiler: AHMTB ve Bugsbunny
10 temmuz için yaptığım tur katılacaklar için bilgi sayfası
konyadaki son turum antalyaya geçecem :)

ben o tarihlerde sakaryadayım sonrasındada likya yolunu yapmayı düşünüyorum :) denk gelemiyeceğiz gibi :( haftaya pazar 10 temmuzda program yapmyı düşünüyorum buradan duyuruum vaktiniz olursa beklerim :)

10 temmuz için yaptığım tur katılacaklar için bilgi sayfası

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
ironman ekibi beyşehire hoş geldiniz yusuf usta sonrası köprü üzerinden geçerken araçtan size selam verip el salladım. bir kaç arkadaş mutlaka görmüştür.
malum trafikten durupta tanışamadım sizlerle . şu an dönüş yolundasınız muhtemelen . neyse bir daha ki sefere.

@Yavuz Çetin

Ben her gün çıkıyordum ama artık çıkamıyorum işlerim var.

@Erdem Kalkan

Hocam isminiz hiç yabancı gelmiyor.Yanlış hatırlamıyorsam Konyada dereceniz olsa gerek

Sürücüler ne yapsın demekten kendini alamıyor insan

dayanamadım sınawım olmasına rağmn dün siliwriye gittim 87 km :))))

Geri