Scudo Sports

Konya

@Hamza Hakkı

Hayırlı olsun bakalım. Evet dediğin gibi Konya'da daha çok MTB tercih ediliyor ki bende öyleyim :) Tekrar hayırlı olsun.. Kazasız belasız bol pedallamalar.

Scudo
Bi öğrenci daha :)
Ayrıca her akşam 8den sonra kültür parkın içindeki kütüphanenin yan tarafında bmx trial çalışıyoruz ve her pazar mutlaka dağ yapıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: 42FY
@Murat Dağcı

Sağolun teşekürler tanışma,kaynaşma amaçlı bir buluşma olursa katılmak isterim :)

@emin palaz

inşallah gelmeye çalışırım abi dediğim gibi biskleti daha yeni aldım dün 20 km yol yaptım malum yol bisikletinin selesi ve aerodinamiği bakımından biraz rahatsızlık verici haftaya tayt almayı düşünüyorum ama pazar günleride aranıza katılmaya çalışacağım inşallah nereye gidileceği henüz bellimi çatalhöyük sanırım ?

@Abdullah Safa Karabacak

mtb bisikletim yok ama akşamları tanışmak için yanınıza uğramaya gelirim inşallah :in:

Çatalhüyük evet programın ayrıntısını verdim orada çumraya belki geçeriz sıcak balon turu yaparız :)

@emin palaz

Bu hafta gelemesemde ilerde gelirim inşallah malum yeni başladık :)

Arkadaşım güzel bir çalışma olmuş. Kusura bakma yeni yazabildim. İnşallah çatalhüyük turumuzu bu hafta gerçekleştiririz. Arkadaşlardan katılan olursa güzel olur.

artık buradan sadece sohbetleri yapalım gezi duyurularını gezi duyuru kısmından yapacağım. resimleride buraya eklerim tur sonrası

Dostlar;

Bu hafta sonu Faruk' u getirtebilmek için bir güzellik yapalım derim ben..

Şöyleki...

Pazar günü Saat 9.00 da Meram son durakta buluşsak. "inş" (Köprü Yanı)

Bulumya' dan, Kayalı ve Hatunsaray yoluna dönsek,

Meşelik bir çeşme başında sucuk partisi versek...

"Herkesin yanına yiyebileceği kadar sucuk ve ekmek alması rica olunur... "

Katılmak isteyenler teşekkür etsin, diğerleri suyuna bansın.

Selamlar.

Selamlar aranıza yeni katılıyorum Konya'dan salcano xrs800 sora yol bisikletim var. (Gittiğiniz yollar asfaltmı bilmiyorum ama).İlerki haftalarda aranıza katılmak isterim benide kabul edermisiniz aceba? Bol pedallamalar herkese ?

@Abdullah Safa Karabacak

Geçenlerde karşılaştığımız Samet'in arkadaşıydın değil miydin sen?

Sabırsızlıkla bekliyoruz.. Bir de, yol hakkında bilgi falan verirseniz, çünkü bilmiyoruz kaç km falan, ona göre durumumuza bakar geliriz.

@Murat Dağcı

yol rampalı inişli, yaklaşık 120 km lik asfalt bir yol.
Seydişehir Yolundan sonra muazzam manzaralı.

Görüşmek üzere selamlar.

Geri