Scudo Sports

Konya-Yerköprü Şelalesi-Hadim-Taşkent-Alanya Turu

@atasoy
Birde aynı rota yalnız Ermenek üzerinden Kazancı- Anamur sahilden Alanya'ya gittim o güzergahta harika.Birde geçenyıl Erdemli- Taşburnu- Aydıcık-Bozyaka-Anamur-Gazipaşa-Alanya turu yapmıştım bisikletle o rotalıda tavsiye ederim. Ekim ayında yapmıştım güzel bir Zaman.

Scudo
Tebrikler harika bir tur ve anlatım.Daha nice güzel turlara çıkmanız dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
  • Beğen
Tepkiler: necmeddin
Bu tabelayı hatırlıyorsundur kardeşim o zaman tırmanacağın rampaya başlamadan hemen önce emeğine sağlık

Dosyalar

• 20161002_095731.jpg
    20161002_095731.jpg
    177,4 KB · Okunma: 48
  • Beğen
@ÖzgürLevent
Yağcı köyünü geçtikten sonra görmüştüm. Fotoğrafını çekecek takatım kalmamıştı.;)

Çok güzel bir tur olmuş, emeğinize ve tekerinize sağlık. Manzaralar harika, ilerde yapılacak turlar arasına alıyorum bu rotayı.

• Beğen
Güzel bir tur olmuş pedalınıza sağlık :) Başka turlar bekliyoruz.

• Beğen
bir süredir foruma girememem nedeniyle geç gördüğüm bir tur daha, konya-seydişehir, konya-karamandan sonra beyşehir mi yapsam derken rotanız 2018 tur planına dahil oldu, teşekkürler :)

• Beğen
@Sinan H.
Tur yazınızi mutlaka bekliyorum. Şimdiden kolay gelsin.

Çok güzel anlatım ve güzel fotoğraflarla süslenen ayrıcalıklı bir tur olmuş. İnceleyip değerlendireceğim.

• Beğen
@Pedal42
Teşekkür ederim sizin tur yazınızı merakla bekliyorum. Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Güzel bir tur olmuş , tebrikler.

Guzel tur, fotolar ve anlatım. Teşekkürler.
Konaklama işini nasıl çözdünüz ? Çadır mı kurdunuz ?
Bir de lastik,akort vb. sorun çıktı mı ?

@cenkpasha Çok Teşekkürler

@Eroseros
Çok teşekkürler. Lastikler maraton plus oldugu için patlak işi tarih oldu benim için. Herhangi bir mekanik sorun yaşamadim. Yola çikmadan önce zinciri yenilemiştim ne olur olmaz diye.
Turun 1.günü okudunuz herhalde devaminda konakladığim yerlerden bahsettim. Hadim de rahmetli dedemin evinde kaldım. iki günde çadirda.

Çok güzel bir tur olmuş 2 yıl önce istemiştim fakat yokuşlardan ve tek olmam sebebiyle cesaret edememiştim :kedicik:

• Beğen
@vatan teşekkürler.
Bu yaz tekrar yapmayi düşünüyorum.
Denk gelirse beraber çıkarız.

@Atasoy hocam çok güzel bir tur olmuş, emeğine sağlık . Darısı bizim başımıza inşallah. :harika:

Geri