Scudo Sports

Konya taşkent alanya turum

keyifli bir tur ve anlatım olmuş tebrikler:harika:

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Scudo
@dtcf31
Çok teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Atasoy abi bu arada tur dediğin insanı haşat ettikten sonra bir anlamı kalmıyor. Bana göre geze geze çok yorulmayacak bir seviyede durmak yeterlidir.performansa göre değişir tabi.günlük 50 60km yeterli bana gore

@Atasoy
Zaman ve hedef koymak saçma. Lan eğlenmeye çıkıyorum bi ton gereksiz hesap kitap.hiç isim olmaz ehehe

@isosel
Yarışanlara saygım var. Allah yardımcisı olsun.
Ben kimseye karışmam kendimden başkasıyla yarışmam.
Benden kötü olanı teşvik ederim.
Benden iyi olanı tebrik ederim.
Ne demiş
Hz. Mevlana şiirinde:
Zamanı ögrendim.
Yarıştım onunla...
Zamanla yarışılmayacagını,
zamanla barışılacağını, zamanla ögrendim...

@Atasoy Çok güzel bir tur olmuş.Anlatım da her zamanki gibi keyifli ve sürükleyici.Turlarının ve paylaşımlarının devamını dilerim.
@Atasoy Ağabeyimiz bölgesel turculuk akımının forumdaki en önemli temsilcilerindendir. :harika:Bölgesel turculuk

Güzel bir tur ve bir o kadar da güzel bir anlatım olmuş, keyifle okudum, tebrik ederim. Bir ay önce aynı rotayı 3 arkadaşımla tamamlamıştık. Eğiste rampalarında tabiri caizse canım çıktı, paylaştığınız fotoğraflarla da bir nevi anılarımızı tazelemiş olduk. Selamlar...

• Beğen
@hamlet2006
Çok teşekkür ederim. Çok naziksin. Estağfurrullah temsilci filan yapma beni :uzgnm::)

@İsmail YURDAKURBAN
Çok teşekkür ederim. Keşke siz de yazsaniz. Gitmiş olduğumuz rotalari başka gözlerden izlemek zevkli olur.:harika:

@MELİKŞAH
Teşekkür ederim. Çok sağolun. Konyaya geldiğimi zaman haberleşelim

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Hani yaz geldimi bir serdar ortaç bir hande yener şarkısı beklenir ya bu yazında beklediğim en güzel gezisi olmuş.

@mehmetsunu
Bir tatlı huzur aldıysanız ne mutlu bana. Sağolun.

Pedaliniza daş degmesin. Burdan keyiflendim. Takipteyiz, yine bekleriz.

• Beğen
@Gkgoko
Sağolun. Dualarınız kabul olsun.

Geri