Scudo Sports

KONYA MTB Team Solo Erciyes Turu 30.09.2014

İsmail TARHAN

Daimi Üye
Tepki
395
Değerli Bisiklet Severler,

Bayram vesilesiyle Kayseri'deyim. Fırsattan istifade bisikletimi de getirdim ve Kayseri'yi turluyorum. İlk olarak Talas'dan Erciyes Tekir Yaylası'na çıkış yaptım. Çıkarken problem olmayan turumda inişte üşüdüm. Tabi bunu düşünerek donanımımı almıştım. Tekir Yaylası'nda yörenin meşhur Cıvıklı'sının da tadına baktım. Aslında Konya'daki Bıçakarası'na çok benziyor. Ama lezzetliydi. Sanırım sadece kuzu etiyle yapılıyormuş. Rotamın detaylarına aşağıdaki linkten bakabilirsiniz:

(link)

İşte resimler:

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
Keyifli pedallamalar. özlemişim memleketimi :) bayramda bende geliyorum oraya ama bisikletsiz :/

sivas yolundan Bünyan tarafına doğru gidin sarımsaklı barajina gidin. güzel bir rota.
imkanınız olursa Ürgüp Göreme tarafına gitmenizi tavsiye ederim. süper olur.

Ayrıca sivad cad. üzerinde sivas köfte isimli dükkana uğrayın :)
hicbir bağım yoktur yanlış anlaşılmasın.

keyifli pedallamalar.

@Samet POLAT
Sarimsakli barajini duymustum imkanim olursa giderim. Diger turum da zaten sehir merkezi olacak bahsettiginiz mekana ugrayacagim insallah. Tesekkur ederim :)

Biranda Haziran ayındayız zannettim. Çok güzel manzaralar, temiz hava. ayaklarına sağlık

Fotolar çok güzel aynı rotayı 20 kere çıktım ama böyle fotolar çekmedim. Zamanın olursa Erkilet yolundan Yamula Barajını da dene. Pişman olmazsın. İyi gezmeler.

Çok özlemiştim memleketimi ,ellerine sağlık bu güzel resimleri çekmiş ve buraya atmışsın,ayaklarına sağlık güzel yerlerde bisikletle turlamışsın.

Fotograflar,kompozisyon,kontrast falan harika.Uğraşmışsınız Teşekkürler.

Nefis!

Benim memleketim değil ama ben bile özlemişim :D Yolum düşse de görsem...

Dağ güzel bisikletle çıkmak daha da güzel olsa gerek.

Ayaklarına sağlık İsmail.

Geri