Scudo Sports

KONYA MTB Team Seydişehir Mavi Boğaz Kanyonu Turu 90Km 27.06.2014

İsmail TARHAN

Daimi Üye
Tepki
395
Değerli Bisiklet Severler,

Bu hafta Ramazan girmesi sebebiyle Cuma günü Seydişehir'deki Mavi Tünel Projesine ismini veren doğa güzelliği Mavi Boğaz Kanyonu'nda idik. Hava gün boyu sıcak ve nemliydi. Bir de üstüne hiç çeşme bulunmayan yollar olunca biraz susuz bir tur oldu. Ramazan'da yaşayacağımız susuzluğa alıştırma yapmış olduk :p Fakat yeşili ve güzelliği ile Mavi Boğaz susuzluğumuzu giderdi. Toplamda 90 Km yol kat ettiğimiz turumuzda tamamiyle toprak yollardan geçtik.

İşte resimler:

Scudo
Öf be yine mükemmel bir tur daha. O manzarada 90 km bisilet sürmek inanılmaz güzel olmalı. Kendimi dağlara vurasım geldi. Her zamanki yine mükemmel bir tur. ayaklarınıza sağlık.

Tebrikler emeklerinize sağlık çok güzel bir tur olmuş.Devamını bekleriz

• Beğen
Tepkiler: İsmail TARHAN
İsmail Bey henüz sizinle tanışmadık fakat inşallah ilerleyen zamanlarda bu tür organizasyonlara ben de iştirak etmek isterim. Paylaşımınız için çok teşekkürler...

• Beğen
Mavi Boğaz Kanyonu, Konyaya Göksu nehrinin manavgata dökülmekte olan suyunu, içme suyu ve tarımsal sulama için Konya şehirine götürecek olan yüz yıllık bir rüyadır.
Bu Kanyonu pedallayarak geçmemize vesile olan ismail tarhan'a teşekkürler.

• Beğen
@ayilmaz20391185

Tam yorulduğumuz anlarda bizi dirilten esprilerinizle ve o güzel yaşam enerjinizle, sizinle pedallamak da ayrı bir zevktir Ahmet Abi.

• Beğen
Tepkiler: ayilmaz20391185
Yine güzel bir gezi çıkarmışsınız tebrikler. Bir şey merak ettim. Fotolar güzel acaba makineniz ne marka öğrenebilir miyim

• Beğen
@bisikletseven
Teşekkür ederim makinam Canon 650D. Bu resimleri 18-55 mm lens ile çektim.

4 yıllık Konya maceramın bu güzel bölgeyi göremeden bitmesi çok üzücü..Ayaklarınıza sağlık herkese sevgiler...

Geri