Scudo Sports

KONYA MTB Team Isparta Göller Turu 2.Gün Eğirdir Gölü Çevresi 163 Km 18.05.2014

İsmail TARHAN

Daimi Üye
Tepki
395
Değerli Bisiklet Severler,

Mevlana Bisiklet Ekibi ile gerçekleştirdiğimiz 17-18 Mayıs 2014 tarihlerindeki iki günlük turumuzda, 2.gün Isparta'nın Eğirdir Gölü etrafını turladık. Yaklaşık 163 Km'lik parkurun çoğunluğu asfalttı. Eğirdir'den başladığımız rotada gölün Batı kısmından Kuzey kısmına geçtik. Buradan anayolu takip ederek Taşevi'ni geçtikten sonra ana yoldan çıkarak tali yoldan sırasıyla Yukarı Tırtar, Tokmacık, Çaltı Köyü'ne vardık. Kendi köyüm olan Çaltı Köyü'nde etli bulgur pilavlarımızı yedikten sonra Gelendost ilçesine geçtik ve tekrar ana yola dönerek bu sefer gölün Doğu kısmından devam ettik. Yolumuzun üzerinde bulunan Hacılar Köyü'ndeki dayımın evinde de çaylarımızı içtikten sonra Eğirdir'e varark turumuzu tamamladık. 19 Mayıs'ta Davraz Dağı'na çıkacak olan Mevlana Bisiklet Ekibiyle vedalaşarak Konya'ya döndük.

İşte resimler:

Scudo
Su ve yesil birliktginden cok guzel bir birliktelik oluyor ve bence bunu sadece bisikletliler tadabiliyor. Her seferki gibi Cok guzel olan bu turunuzu paylastiginiz icin tesekkurler.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: İsmail TARHAN
Ne kadar şanslısınız keşke bende istanbul değilde oralarda yaşasaydım ben sadece evden işe işden eve bisiklet ile gidebiliyorum o yüzden sizlere çok imreniyorum kazasız belasız pedallamalar

• Beğen
@sadık arıcan

İstanbul'da da güzel turlar yapılıyor. Forumdaki Gezi Duyuruları kısmını takip ederseniz turlara katılabilirsiniz. İstanbul'da daha güzel yerler olabilir.

Benim problemim 2 yaşında ikizlerimin oluşu eşim i evde yalnız çocuklar ile bırakamıyorum maşallah çok hareketliler tek kişi ile bakımları zor oluyor biraz daha büyüsünler inşallah o zaman bende yollara revan olucam

• Beğen
Yeşilin, doğanın ve gölün kenarı harika bir tur yapmışsınız, hani kıskanmadım desem yalan olur, tüm paylaşımınız için teşekkürler. :)

• Beğen
Tebrik etmekten başka ne denilebilir ki.
Bize de nasip olsun İşaAllah. Emeğinize sağlık

• Beğen
Tek kelime ile harika bir tur olmuş emeklerinize sağlık.1987 Senesin de 18 ay askerlik yaptım eğirdir de aynı güzellikleri tekrar görmek çok güzel.

• Beğen
Herkes yeşile ve manzaraya doymuş. Fotoğrafların kalitesi çok iyi. güzel bir faaliyet olmuş. çok beğendim. devamını bekliyoruz.

• Beğen
Hem bu oyunu oynayan olarak, hemde sonrasında fotoğraflar ile oynadığmız oyunun ve sahnesini görmek çok güzel. Fotoğraf çeken ellerinize ve gözlerinize sağlık. Ayaklarınızda dert görmesin.

• Beğen
Ayağınıza sağlık muhteşem bir tur olmuş. Ayrıyetten fotoğrafları çektiğiniz makineyi de merak ettim. Kalite müthiş :)

• Beğen
Geri