Scudo Sports

KONYA MTB Team Isparta Göller Turu 1.Gün Kovada Gölü Çevresi 50Km 17.05.2014

İsmail TARHAN

Daimi Üye
Tepki
395
Değerli Bisiklet Severler,

Mevlana Bisiklet Ekibi ile gerçekleştirdiğimiz 17-18 Mayıs 2014 tarihlerindeki iki günlük turumuzda, 1.gün Isparta'nın Eğirdir ilçesindeki Kovada Gölü Milli Parkı'nın etrafını turladık. Yaklaşık 50 Km'lik parkurun yarısını asfaltta, 1/4'ünü toprak yolda ve diğer 1/4'ünü ise bisikletler sırtta olarak tamamladık :) Tur sonunda Eğirdir Ada'daki konaklama yerlerimize geçerek diğer günkü tur için dinlendik.

İşte resimler:

Scudo
Gorselleriniz cok kuvvetli.cok guzel bir tur olmus. Ellerinize saglik. Ayrica paylasiminiz icin de tesekkurler.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: İsmail TARHAN
İsmail Tarhan, yine nefis bir tur olmuş. Tebrikler :alkis:
Rotanız da çok güzelmiş.
Pedalınıza sağlık...

• Beğen
fotoğraflar harika. acaba fotoğraf makinesinden mi kaynaklanıyo yoksa siz mi çok güzel fotoğraf çekiyorsunuz:rolleyes:

• Beğen
Tamamen ortamdan kaynaklanıyor :D Ben makinanın çok önemli olmadığını düşünüyorum.

İsmail, resimler güzel olmuş eline sağlık.
Affına sığınarak bir düzeltme yapmak istiyorum; yolun 1/4 ünü değil en fazla 3 km bir bölümünde bisikletleri elde götürdük.

• Beğen
@Sadi BENDEŞ

Düzeltme için teşekkürler Hocam :D Böyle güzel bir organizasyon için teşekkür ederiz

@Sadi BENDEŞ

Düzeltme için teşekkürler Hocam :D Böyle güzel bir organizasyon için teşekkür ederiz

Harika bir tur yapmışsınız, güzel resimler, tüm paylaşımınız için teşekkürler. :)

Geri