Scudo Sports

Konya-Kamplı Kestel Gölü

Soloo

Üye
Tepki
107
İsim
SERCAN ŞİMŞEK
Konya-Kamplı Kestel Gölü

28.07.2015 gecesi aldığım kararla tek başıma Kestel gölüne gitmeye karar verdim ve bisikletimi hazırladım..29.07.2015 sabah hareket..
(motosikletimle 60 ölçmüştüm daha önce,ama bisiklet ''50 km'' dedi..:) )git gel-100 km yaptım yani..

(link)

gidiş yolu çok neşeli değil,hep asfalt zaten..vızır vızır yakın geçen kamyonlar sevimsiz şeyler..o kısmı atlıyorum göle geliyorum hemen
(link)

buraya geldim..ama eğim fazla..sevmedim...
(link)

burayı da sevmedim..sabah cok güneş alır beni yakar..hem içme suyuna uzak..
(link)

yine her zaman arkadaslarla geldiğimiz yere geldim...diğer beğenmediğim yerlerde su yakın deil..sabah güneş alacak falan filan..

(link)

(link)

ayaklarım yandı,elimi yüzümü yolda yıkadım..ama ayakları yıkayamadım..:D :D

(link)

(link)

bu arkadaşı da buz gibi suya bırakıorum..2 saat kadar orada kalacak.soğusun..

(link)

çadırın içi rahat..

(link)

(link)

akşam olmadan odun toplama işleri.soğuk olur belki diye toplamıştım..ama çadırın içi gece boyu 20 C di..

(link)

(link)

okuyacak bir kitap almadığıma cok pişman oldum..neyse ki mp3 çalarımız var..

(link)

hava kararmadan ateş yaktım,çünkü acıktım..yanımda sucuk ve ekmek getirmiştim onu pişirdim..

(link)

ve akşam olur..

(link)

(link)

uzaktan yanan ateşi seyrettim..ateşin yanında durulmuyo,hava sıcak..

(link)
sabah çantaları yüklemeden arka lastiğe hava basayım dedim..FOOOOSSSSS...iç lastik sibobun yanından yırtıldı..bizim standart siboplarda kronik bu..ön lastiği hiç ellemedim bile..baska yedek lastiğim yok cunku..

(link)

(link)

kahvaltı..az yemem lazımdı da..biraz fazla oldu..
(link)

(link)

yolculuk başlar..

(link)

arkamda kestel gölü..

(link)

görüşürüz pampa..

(link)

(link)

dönüş yolu Beykavağı Köyünün içinden..bir anda sağımda bir köpek..''saldırmasa bari'' filan derken..adamın hiç umrunda değil..bir de duvara çıkmıs..

(link)

yaptıranlar sağolsun..

(link)

dönüş yolu;asfalt işte..renksiz tadı yok..

(link)

Dosyalar

• DSCF5683.jpg
    DSCF5683.jpg
    183,4 KB · Okunma: 23
Scudo
çok güzel bir tur olmuş özellikle kamp ateşi çok hoşuma gitti birde kahvaltı menüsü azımı sulandırmaya yetti diyebilirim ;)

• Beğen
Tepkiler: Soloo
teşekkürler..amatörce takılıyoruz işte..:)

oluyor mu böyle konyada tek başına gezmek :) Hiç demiyorsunuz konyaya sadece yazları gelen vardır, bir toplanıp beraber kamp yapalım böyle güzel yerlerde diye :)

• Beğen
kampın kısa da olsa benim de hoşuma gitti. beraber bir organizasyon yapmak isterseniz ben de katılabilirim. hep sille tarafına gitmekten sıkılmıştım.

• Beğen
Fotoğrafları görmek bile zevk verdi,çok güzel geçmişe benziyor kamp ateşi,çadır,kahvaltı tebrik ederim.

• Beğen
tam istediğim tur tarzı... tebrikler...

• Beğen
Yine huzur dolu bir tur daha, ne söylenebilir ki, doğa ve insan, anı sen yaşadın bize de yaşattın, ayakların ellerin dert görmesin.

• Beğen
Çok güzel bir tur olmuş şu an Afyondayım Konya ya dönünce ben gitmeyi planlıyorum ...

Doğa gerçekten harika bir de bisiklet turuyla birleşince enfes tur olmuş.

• Beğen
Tepkiler: apocalypse
Turunuz, keyfiniz, fotolarınız, anlatımınız çok iyi :)

Doğa, bisiklet, kamp, ateş :harika:

• Beğen
Tepkiler: apocalypse
vallaha böyle ormanlı çadırlı yemekli güzel turları görünce gaza geliyorum ama sınavlar beni engelliyor.Harika bir tur olmuş inş bende eylülde inmiycem bisiklet tepesinden :)

• Beğen
Tepkiler: edge35
Geri