Scudo Sports

Konya Ironları Serkan'ı uğurlarken...

Mesut bey merhaba,

Serkan'a öyle güzel ev sahipliği yapıp finaldede öyle güzel eşlik etmişsinizki kıskanmamak elde değil.Dede'ye Sercan'a ve size binlerce teşekkürler.Paylaşımınız güzel fotoğraflarınız ve video için size bir kez daha teşekkür ederim...

Scudo
He hehehehe çok güzel olmuş, her zamanki gibi ben kamera arkasına bittim tabi. Serci'nin de keyifçi tayfadan olduğu kayıtlara geçmiş hahaha... Bu sefer kaçamadın bakıyorum da Mesut Abim harcamış seni dedim nasıl gülüyor...

Mesut Abi Serkan'ı hem çok gzel ağırladınız hem gezdirdiniz hem de ona eşlik ettiniz; pedalınıza sağlık. Ayrıca klip de çok şeker olmuş, biraz hüzün biraz ayrılık... Ellerine sağlık...

mesut abi serkan' a çok iyi bakmışsınız ve öğlesine güzel uğurlamışsınız ki sizin verdiğiniz moralle hemen geldi ürgüp'e fotograflar ve video için çok çok teşekkürler. :)

Mesut bey, merhaba
Videonuz çok güzel olmuş, bisiklet sevgisi ve dostluğuna katkılarınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum.
Yolunuz açık olsun...

@Mesut Girgiç

tamam abi tur hazırlıklarım başladı. ama sizin gözünüz yollarda kalmasın. ben gelince ararım ;)

Sevgili Konya Ironman ekibi;
kardeşimiz Serkan evel Allah'a sonra hepimize emanet olarak yoluna devam ederken gösterdiğiniz alaka beni fevkalade memnun etmiştir. İnşallah Eskişehir sathında bulunduğu süreçte sizin kadar yapamasak da biz de elimizden geldiğince kendisine destek olmak niyetindeyiz..

sevgiler&selamlar

selamlar mesut abı vıdeo super olmus benım o son konusmaları yayınlamasan daha ıyı olurdu ama neyse :D serkana eslık etmek guzeldı baska turlarda gorusmek uzere

Bende konyadayım merkezde benim çok iyi bir bisikletim yok fakat kendim topladım günübirlik turlara katılmak istiyorum fakat küçük olduğum için ilgilenen pek yok. Benim elimden tutarsanız bana haber verirseniz.05542473600

Geri