@alpdeger
Arkadaşım sizde nasıl bir "kin" var anlamadım.
1- Konu sahibi arkadaş Konya ili ve insanına dair hiç bir yorumda bulunmamış, sadece şehirdeki bisiklet kullanımından bahsetmiş, siz ise "Konya'yi gormesem ve Konya'da yaşamasam söylediklerinize inanabilirdim" diye başlayıp konu ile hiç bir alakası olmamasına rağmen ne hırsızlık bırakmışsınız ne de hoşgörü.
2-Bahsetmiş olduğunuz sıkıntılar hem ülkemizin hem de dünyanın her yerinde yaşanan ve yaşanacak olan olaylardır. Bir bölge veya toplumda iyi insanlar da, kötü insanlar da bir arada yaşar Habil ile Kabil'den beri. Önemli olan senin hangi taraftan olduğundur. İçlerinden bir kısmını değerlendirip bu durumu genelleyemezsiniz, ki; bu gibi genellemelerin ülkemizde en fazla yapıldığı il olan Adana'yı bile bu şekilde bir kalıplandıranlara karşı savunurum. (Adana'lı olan gerçekten mükemmel arkadaşlarım da var günahım kadar sevmediğim lanet olanları da var).
3-Yorumunu ilk okuduğum an çok farklı bir his, hiddetlenme yaşadım ilk olarak ve biraz sakin düşününce mutlaka yaşadıkları bir şeyler var ki, etkisinde kalmıştır dedim. Bizler beraberken daha güzeliz, daha güçlüyüz. İnsanların birbirini düşüncesizce üzüp kırdığı, eleştireceğim derken aşağılamalara vardırdığı bir toplum olduk. Bu saydıklarımdan uzak kalan nadir alanlardan biri olan bu forumu lütfen daha dikkatli kullanalım. Saygılar.