Scudo Sports

Konya Büyük Şehir belediyesinin tebrik edilesi icraatı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Decsan
Haberde şöyle diyor;''imam hatip öğrencilerinin dini bilgilerdeki tutarsızlıklar nedeniyle deizme kaydığı''
Siz düzeltilir diyorsunuz..Neyi düzelteceksiniz?Dini bilgi düzelmez ki..!

Scudo
@ahlaksız hocam alt yazınızda bir ilginç ki anlatamam. Burada kimse kimseyi diniyle/dinsizliğiyle banlamaz. Siz muhakkak birine ya da dine vs. hakaret etmişsinizdir. Ve artık şu saçma tartışmanızı başka yerde yapın rica ediyorum. Dinsizsiniz anladık dine de karşınız. Bizler size bir şey demiyoruz, siz de işinizin olmadığı şeylere karışmayın rica ediyorum ön yargılarınızı kendinize saklayın konu nerelere kayıyor gidiyor. Çok sıkıldım aynı muhabbetlerden.

@isosel
Karşınızda rengini belli etmiş bir kişi var ve bu kişi ''ateistim'' diyor ama siz bu kişiye ''HOCAM'' diye hitap ediyorsunuz..
İlginç olan bu..!
Vatandaşa ''ekonomi çok kötü'' diyorum,''hayır yalan söylüyorsun,yalancı,bu dış güçlerin oyunu'' diyor..
''Başıma şöyle bir şey geldi'' diyorum,''hayır yalan söylüyorsun,yalancı,muhakkak sen şunları şunları yapmışsındır'' diyor..
İlginç olan bu..!

Konuda ne tartışma var,ne hakaret..Öyle sıradan mesajlar yazıyoruz..Hocamla girip,konuyu imzama getiren,bana yalancı muamelesi yapan sensin..

Benden rahatsızsan,engelleyiver hocam..Rahatlarsın..Sıkıntın da kaybolur bir anda..İyi forumlar hocam..!

Altyazı:kptmya:

@mehmetsunu

maalesef, konular dönüp dolaşıp ya inanca ya da siyasete düğümleniyor. Konya belediyesi bisiklet dağıtmış. nokta.

@ahlaksız hocadan anladığınız şey ve verdiğiniz tepki bile çok ilginç sizi hayretle izliyor sizi sıradan çıkarımlar ve mesajlarınızla baş başa bırakıyor ve forum yöneticilerine havale ediyorum. Utanmıyorsan istediğini yap serbetsin.

@ahlaksız
Tutarsız bilgiler ayıklanır...

Malesef Konya büyükşehir belediyesi ulaşıma, trafiğe çare bulamadı onun yerine diyanet işlerinin ilgilenmesi gereken konularla ilgileniyor.Çevre yolunun yapımı 10 yıl gecikti şimdi her yerde trafik var.Yeni altgeçitler bir nebze faydalı oldu ama umarım Uğur İbrahim Altay trafiğe kalıcı çözümü bulur.

KONYA BELEDİYESİ BİSİKLET DAĞITMIŞ !
KONYA BELEDİYESİ BİSİKLET TAMİR İSTASYONLARI KURMUŞ !
KONYA BELEDİYESİ DİĞER BELEDİYELERİN YAPAMADIĞINI YAPMIŞ !
KONYA BELEDİYESİ BİSİKLETE VE BİSİKLETLİLERE ÖNEM VERMİŞ!
KONYA BELEDİYESİ DİĞER BELEDİYELERE ÖRNEK OLMUŞ !
KONYA BELEDİYESİ HANGİ PARTİDEN OLURSA OLSUN İYİ BİRŞEY YAPMIŞ !
KONYA BELEDİYESİNİ BU KONUDA DESTEKLEYİN VE TEBRİK EDİN BELKİ AVRUPAYA BİLE ÖRNEK OLABİLİR !

Din, dil, ırk, siyasi görüşleri kenara bırakarak tebrik etmek bu kadar zor olmamalı "Teşekkürler Konya Belediyesi."

Kafalar pırıl pırıl..
Teşekkürler Konya Belediyesi

@teo53 yaparken biraz şeetmiş. Din, dil, ırk, siyaseti kenara bırakmamış. Bıraksaymış iyi yaparmış. Kenardan alıp ortaya koyan da biz değiliz. Bu eksende değerlendirirsek, biraz da empatiyle işin yapılma şeklinin hem dini, hem ahlaki, hem de kanuni olarak en basit tabirle sakıncalı olduğunu söyleyebiliriz. Değildir diyen riyakardır, takiyecidir, dombilidir, taocudur.

@Rip İşte gene aynı noktaya geleceğiz benim size cevap verebilmem için dini, dili, ırkı, siyaseti içerisine katmam gerekiyor çünkü yapılan olay bu konuyla ilgili. Devlet dini işin içine karıştırmış birazda bakarken yöresel, sosyal, vb değerlerede bakmak gerek. Konya ilimiz muhafazakar bir il böyle yaşamayı tercih etmişler, böyle bir yönetime oy vermişler bize İstanbuldan, İzmirden, Antalyadan veya Türkiyenin herhangi bir ilinden bu tarz olaylara bakışımız bir Konyalı gibi oladabilir olamayadabilir. Bu yüzden herşeyi eleyerek şuna bakıyorum " Konya Belediyesi Bisiklet Dağıtmış " iyide yapmış dağıtmayada bilirdi / keşke dağıtmasaydı / İyiki dağıtmış / Keşke hep dağıtsa / Bisiklet mi ?
Bknz: Bu düşüncelerin hepsi sonuç olarak ideolojiyle ilgili ...
Geri kalan arka tarafta ki düşüncede sizinle hem fikirim. O kısıma söylenecek çok şey var...

@el_Aksa_1903 ben yetkiyi size vereyim gideyim o zaman :harika: Daha önce neden söylemediniz, çok ayıp etmişiz sizin tüm taleplerinizi istisnasız yerine getirmeyerek :bsmagryr:

Boşuna tolerans göstermemize güzel bir örnek daha oldu. Konu kilit madem siz bile memnun değilsiniz.