F feroden Aktif Üye Kayıt 21 Mart 2007 Mesaj 184 Tepki 48 Şehir istanbul 14 Şubat 2009 #1 Citybike bisikletimde Sachs marka, kontra pedal frenli, göbekten 3 vitesli bir arka hazne var. Vites sayısı 8 olan benzeri göbekler olduğunu duydum mevcut göbeğimi böyle bir göbekle değiştirmeyi düşünüyorum.
Citybike bisikletimde Sachs marka, kontra pedal frenli, göbekten 3 vitesli bir arka hazne var. Vites sayısı 8 olan benzeri göbekler olduğunu duydum mevcut göbeğimi böyle bir göbekle değiştirmeyi düşünüyorum.
D Doruk Atay Forum Bağımlısı Kayıt 4 Ağustos 2008 Mesaj 1.084 Tepki 1.380 Şehir Tuzla 21 Şubat 2009 #2 Yurtdısından shimano nexus serisi getirtebilirsiniz...
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 21 Şubat 2009 #3 @feroden http://i218.photobucket.com/albums/cc25/zoeturkey/shimano-nexus8speed_0.jpg Örnek resimdeki göbek sizin aradığınız parça , Dünyada en çok tercih edilen Nexus serisidir. Buradaki tek sorun bu sistemi - özelliklede 8 speed olan modelini ülkemizde bulmanın çok zor olmasıdır. Bulunsaydı bile fiyatı çok yüksek olurdu emin olun... Elinde olan ve kullanmayan birileri olursa o zaman bir şansınız olabilir. Saygılar...
@feroden http://i218.photobucket.com/albums/cc25/zoeturkey/shimano-nexus8speed_0.jpg Örnek resimdeki göbek sizin aradığınız parça , Dünyada en çok tercih edilen Nexus serisidir. Buradaki tek sorun bu sistemi - özelliklede 8 speed olan modelini ülkemizde bulmanın çok zor olmasıdır. Bulunsaydı bile fiyatı çok yüksek olurdu emin olun... Elinde olan ve kullanmayan birileri olursa o zaman bir şansınız olabilir. Saygılar...
F feroden Aktif Üye Kayıt 21 Mart 2007 Mesaj 184 Tepki 48 Şehir istanbul 18 Mart 2009 #4 İlginize teşekkürler. Her halde yurt dışı satış sitelerinde aramalıyım.
Z ziya gemalmaz Üye Kayıt 2 Eylül 2009 Mesaj 2 Tepki 0 Şehir ANKARA 28 Eylül 2009 #5 göbekten vitesli bisikletin (kontra pedal) içinden çıkan küçük zincire takılan parçayı arıyorum varsa vites koluda alabilirim
göbekten vitesli bisikletin (kontra pedal) içinden çıkan küçük zincire takılan parçayı arıyorum varsa vites koluda alabilirim