Selamlar. 30 yaşındayım, aranıza yeni katılıyorum.
Biliyorum yeni üyeyim ve üzerine konu açıyorum, kızıyorsunuz.
Ancak benim durumum diğerlerinden farklı biraz(başkası da demiştir hoş bunu)
Dostlar ben bisikletten zerre kadar anlamam. 3 gündür forumda onlarca konu okudum(örümcek gibi saatlerce gezdim)
Markalar vermişsiniz açıp baktım ettim vesaire. Ama tabii ki siz tecrübeli kişilerden yardım almak zorundayım.
Dostlar 3000 TL'ye kadar limitim var. Bunu bir kuruş geçemem.
İkinci el asla istemiyorum. Dediğim gibi anlamadığım için sorun çıkartırsa baş edemem.
İstediğim bisiklet tam olarak İstanbul'un kalça kıran yollarında kullanılacak. Bunun için kesinlikle konfor ilk önceliğim. Öyle aşırı hafif olmasına pek takılmıyorum. Lakin birşeyler taşıma imkanım da olacak. (Sanırım bagaj deniliyor.) Birazda hızlanabilecek tabii ki(yokuş da öldürmesin). Ama dediğim gibi ilk önceliğim kesinlikle konfor. Bunun yanı sıra tekrar araç gereç almak istemediğim için, lambası vesaire üzerinde olursa benim için çok iyi olur.
Neyse çok uzun yazdım, umarım okur ve yardımcı olursunuz.
Şimdiye kadar bulduğum bir kaç bisiklet.
Birincisi (FOCUS): (link)
İkincisi (SCOTT): (link)
Üçüncüsü (SCOTT): (link)
Dördüncüsü (MOSSO) (Bayağı ucuz anlamadım): (link)
Beşincisi (CUBE):
Bu arada İstanbul Pendik civarında oturuyorum. Turlara da çağırırsınız artık.
Biliyorum yeni üyeyim ve üzerine konu açıyorum, kızıyorsunuz.
Ancak benim durumum diğerlerinden farklı biraz(başkası da demiştir hoş bunu)
Dostlar ben bisikletten zerre kadar anlamam. 3 gündür forumda onlarca konu okudum(örümcek gibi saatlerce gezdim)
Markalar vermişsiniz açıp baktım ettim vesaire. Ama tabii ki siz tecrübeli kişilerden yardım almak zorundayım.
Dostlar 3000 TL'ye kadar limitim var. Bunu bir kuruş geçemem.
İkinci el asla istemiyorum. Dediğim gibi anlamadığım için sorun çıkartırsa baş edemem.
İstediğim bisiklet tam olarak İstanbul'un kalça kıran yollarında kullanılacak. Bunun için kesinlikle konfor ilk önceliğim. Öyle aşırı hafif olmasına pek takılmıyorum. Lakin birşeyler taşıma imkanım da olacak. (Sanırım bagaj deniliyor.) Birazda hızlanabilecek tabii ki(yokuş da öldürmesin). Ama dediğim gibi ilk önceliğim kesinlikle konfor. Bunun yanı sıra tekrar araç gereç almak istemediğim için, lambası vesaire üzerinde olursa benim için çok iyi olur.
Neyse çok uzun yazdım, umarım okur ve yardımcı olursunuz.
Şimdiye kadar bulduğum bir kaç bisiklet.
Birincisi (FOCUS): (link)
İkincisi (SCOTT): (link)
Üçüncüsü (SCOTT): (link)
Dördüncüsü (MOSSO) (Bayağı ucuz anlamadım): (link)
Beşincisi (CUBE):
Bu arada İstanbul Pendik civarında oturuyorum. Turlara da çağırırsınız artık.