Tam bilmediğimden başta bende sedona gel aldım ama daha sonra dikişlerini begenmedim. Imkan bulduğumda scott aspect 10 veya scott essential eldivenlerden almayı düşünüyorum...
Yeni bir konu açmamak adına konuyu hortlatıyorum saygılar
Bende eldiven almak istiyorum fakat bütçe biraz kısıtlı 30tl ye kadar önerebileceğiniz eldiven var mı?
Jelli eldiven nedir bilmiyorum ancak şunu diyeyim: Bisiklette kıyafet konusunda markaya önem veririm ancak eldivenlerim aliexpress'ten Rockbros ve herkese öneririm.29 liraya almıştım.Yedek olsun diye alacağım tekrardan.
sadece konfor değil, koruma/güvenlik açısından da tercih ettiğim ve kısa bir süre önce elime ulaşan eldivenlerimizi paylaşıyorum. Kask ve eldiven konusunda açıkçası bütçe kısmını çok düşünmeden güvenliği ve rahatı ön planda tutuyorum. Benim için olanın linki budur (link) , kız arkadaşım için olanın ki ise bu (link) .
Sigma Sport konusunda başka bir konu başlığında detaylı paylaşımda bulunacağım, ancak şimdilik söyleyebileceğim şey Specialized dışında diğer markaların ürünlerini Türkiye'ye gönderme konusunda yardımcı oluyorlar, sitede gönderilemeyeceğini görüyorsunuz fakat onlarla iletişime geçince yardımcı olacaklarını söylüyorlar.
Ben bu ürünleri indirimdeyken İngiltere'de yaşayan bir arkadaşım aracılığıyla aldım (ürün bu hafta elime ulaştı, bu süreci de daha sonra paylaşacağım) ve konforundan oldukça memnun kaldım. Avuç içindeki jeller oldukça rahat ve güven hissi veriyor. Bilek kısmındaki cırt cırt kısmı bileğinizi rahatsız etmeden kapanabiliyor. Uygun beden ölçülerinde aldığınızda eldiven elinizi çok iyi kavrıyor. Dikişleri oldukça sağlam görünüyor ve uzun süreli kullanım için uygun olduğu hissini veriyor. Eldivenin üst kısmı ise oldukça havadar ve elinizin terlemesini önleyen bir yapıya sahip.Sadece benim için olanın rengi beklediğimden daha kırmızı geldi ama o da bisikletin kırmızısıyla birebir aynı çıktı
Ürünün Türkiye'deki fiyatı yurtdışıyla kıyaslandığında şu an indirimsiz haliyle çok yakın görünmesine rağmen -ki yine iki eldiven olunca ciddi bir fark yaratıyor- kaskları da aynı yerden aldığım için eldivenleri de birlikte almayı tercih ettim açıkçası.