Scudo Sports

Kondromalazi patella'dan muzdarip olanlar

@Umur Bora
deneyiminizi paylatığınız için teşekkür ederim 🙏🏻
cp birlikte, medikal-iç menisküste var bende.
Dediğiniz gibi koltuk ve direksiyonu ayarlayacağım.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Scudo
herkese merhaba;
kök hücre deneyenler deneyimini paylaşabilir mi

• Beğen
Tepkiler: ERDEM...
@dygu16
kök hücre denemedim.
bugün istanbul fulya acıbadem de iki dizime hyalüronik asit enjeksiyonu yapıldı.
1 ay sonra ne durumda olacağıma tekrar bakılacak.
diz kapaklarım yaklaşık 10 aydır sorunlu. sürtünme sorunum devam ediyor
sırasıyla;
dinlenme
fizyoterapist ile çalışma
ve son olarak enjeksiyon uygundı.
eğer bu da işe yaramazsa ameliyat olacak fakat olmaması için ki umarım işe yarar iğneyle idare edeceğim.
ileri derece sorununuz varsa kendinizi fazla sporla zorlamayın kendi tecrübem, herkeste aynı olmayabilir.
fakat bacak kaslarını da güçlendirmek gerekiyor. yüzme, bisiklet bana iyi gelmedi.
compex fit 3 cihazını aldım. üst bacak kaslarım gelişti büyüdü, beslenmemin de etkisi var.
coğu kişi kas yogunluğuyla bu sorunu çözebiliyor.
fakat istsnalar da çıkabiliyor benim gibi. yine de pes etmeyeceğim, çünkü mükemmel bir şekilde yaratıldık, elbet herkes için bir çözüm vardır.
@dygu16 utku erdem ozer sayfasini inceledim plika ameliyati paylasmis. siz de oldunuz mu, suan ki durumunuz nasil

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: dygu16 ve ERDEM...
merhaba, çok geçmiş olsun. Ben tens cihazı aldım ems modları da var ancak yeni aldım etkisini bilmiyırum, sizin söylediğiniz cihazı araştıracağım, hyaluronic asit başta bende de denendi, kısa süreli etkisi olmuştu, hersey kişiden kişiye değişiyor, kas dengesi de öyle. Yüklenmek iyi gelmiyor gerçekten ancak hareket de etmeli, dengeyi bulmak zor ama imkansız değil benim de tecrübem bu oldu 1,5 yılda. Plika dışında kıkırdağımda noktasal bir hasar da oluşmuş o yüzden, sadece plika ameliyatı olmaktansa kök hücre ile beraber bir tedaviye karar verdik, bunu da yaz sonu düşünüyorum, sağ dizimi toparlamaya çalışırken sol dizimi spor kültürüm olmadığı için incitmek (bu hasar ters hareketle oldu ) üzse de, dediğiniz gibi mücadeleye devam ben en kalça kaslarımı güçlendirdikçe iyiye gittim, boşu boşuna full bacak çalışmışım tabii bu benim durumumda öyle, şu an bu yüzden daha iyiyim, bacsklarımda kalça güçlenince toparlamaya başladı, çok teşekkür ederim, size de çok geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: Leo
Geri