ßarış Yavaş
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 115
- Bisiklet
- Salcano
Selam arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi çevreme göre kondisyonumun iyi olduğunu düşünüyorum sizde değerlendirmek isterseniz detayları yazıcam. Bu arada 18 yaşındayım, bazı arkadaşlar il merkezinden lisans al sponsor ara falan dediler ama il merkezine 90 km uzaklıktayım ayrıca öğrenci olduğum için pek fırsatım olmadı bu tür işlere sizlere danışmak istedim ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim. Öncelikle nasıl lisans alabilirim bilmiyorum bulunduğum ilçede bırakın sponsor firmaları dağ-yol vs. bir bisiklet yarışları bile yok anca kendi aramızda tur düzenliyoruz. Merkezde varmış sanırım sponsor firmalar ama tam detayını bilmiyorum.
bulunduğum yer; Balıkesir/Edremit
bisikletim; Salcano Astro 290 shımano 29er 19" kadro (2.2 dişli lastik 42-11 komb.)
kendime gelirse bu yaşa geldim abartı veya olmayan bişeyi yazmam yaptığımız tur ve kendi deneyimlerimi yazıyorum
Boyum; 1.74 kilom; 58
* düz yolda (sıcak asfalt trafiğe açık max. %1-2 eğim) rüzgara karşı dünkü son denememde 60.5 km/s. hıza çıktım anlık çıktığım max. hızım bu normal kıyafetler, ayakkabı ile. Baştan diyenler olucaksa söylüyeyim km saati ayarı doğru yapılmıştır tekeri yerde yürüterek ölçüm yaptım 2300mm olarak km saatine girdim birgun turda da denk gelen bi abimizle denedik ben daha 40 tayken 50 dedi
* ortalamalara gelince de 2 km yi (sprint sayılır kısa mesafe) 40+ ortalama ile gittim onun dışında 15-20km ve üzerinde genel ortalamam 30-32 civarı
* şiddetli rüzgara karşı 5 km yi 19 km/s. ortalama ile gittik bir arkadaşla
* yokuşlardaki genel ortalamam 15 civarı
* sitedeki çocukları saymıyorum onun dışında turlarda pek hız, performans sever olmadığı için onlarla da bir karşılıklı ort max. hız yarışı gibi bi şansım olmadı bugune kadar gördüğüm bir bisiklete yetişemediğim olmadı ama iyisi denk gelmemişte olabilir
şuanda aklımdakiler bunlar eksiğim varsa kusura bakmayın yorumlarınızı bekliyorum ayrıca kondisyonum ne derecede iyi merak ettim
İyi forumlar dilerim okuyan zahmet gösteren arkadaşlara da teşekkür ederim.
bulunduğum yer; Balıkesir/Edremit
bisikletim; Salcano Astro 290 shımano 29er 19" kadro (2.2 dişli lastik 42-11 komb.)
kendime gelirse bu yaşa geldim abartı veya olmayan bişeyi yazmam yaptığımız tur ve kendi deneyimlerimi yazıyorum
Boyum; 1.74 kilom; 58
* düz yolda (sıcak asfalt trafiğe açık max. %1-2 eğim) rüzgara karşı dünkü son denememde 60.5 km/s. hıza çıktım anlık çıktığım max. hızım bu normal kıyafetler, ayakkabı ile. Baştan diyenler olucaksa söylüyeyim km saati ayarı doğru yapılmıştır tekeri yerde yürüterek ölçüm yaptım 2300mm olarak km saatine girdim birgun turda da denk gelen bi abimizle denedik ben daha 40 tayken 50 dedi
* ortalamalara gelince de 2 km yi (sprint sayılır kısa mesafe) 40+ ortalama ile gittim onun dışında 15-20km ve üzerinde genel ortalamam 30-32 civarı
* şiddetli rüzgara karşı 5 km yi 19 km/s. ortalama ile gittik bir arkadaşla
* yokuşlardaki genel ortalamam 15 civarı
* sitedeki çocukları saymıyorum onun dışında turlarda pek hız, performans sever olmadığı için onlarla da bir karşılıklı ort max. hız yarışı gibi bi şansım olmadı bugune kadar gördüğüm bir bisiklete yetişemediğim olmadı ama iyisi denk gelmemişte olabilir
şuanda aklımdakiler bunlar eksiğim varsa kusura bakmayın yorumlarınızı bekliyorum ayrıca kondisyonum ne derecede iyi merak ettim
İyi forumlar dilerim okuyan zahmet gösteren arkadaşlara da teşekkür ederim.