RmzBurak
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.406
- İsim
- RemziBurak
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
(link) bu ürününü kullanıyorum. Uygulama desteği vs yok. Anime izlerken sürüyorum. Direnç manuel ve yeterince ağır olabiliyor. Ekranı, saati, kadansı, km ve yakılan kaloriyi gösteriyor. ( doğruluğu tartışılır) Eğer uygulama desteği ile direnç ayarı olsun istiyorsanız zaten akıllı cihaz almak zorundasınız.Merhaba, kondisyon bisikleti ile ilgili bilgiyi bu başlıktan başka bir yerde göremedim. Hali hazırda carraro 330 şehir bisikletim mevcut, bazı sebeplerden dolayı uzun süredir uzun tur vs. yapamıyorum. Havaların soğuması ile birlikte evde bir çözüm arayışına girdim. Bu aletlere karşı önyargım mevcut ancak yine de sormak istedim, konsiyon bisikletlerinde bisiklet hissi yaşayabileceğim, gacır gucur ses yapmayacak, direnç ile beni zorlayabilecek, aynı zamanda telefondan uygulma ile takip edebileceğim bir ürün arıyorum. Decathlon domyos 900 ve voit i cycle spinbike dikkatimi çekti. Ne dersiniz, bisiklet kullanma hissini bunlardan alabilir miyiz?
Evde bisiklet sürmek zor ve sıkıcıdır. Bunu sürmeden bilemezsiniz. Bu yüzden dışarıda aktif bisiklete binmiyorsanız fazla masraf yapmayın derim. Genelde heves ile yapılan masraf bir kenarda kalıyor. Sarı sitede 2. el akıllı trainer ilanlarına bakabilirsiniz