Scudo Sports

Kona blast bisiklet

@Murat Cömez peki değer mi almaya yoksa hic ugrasma carraro sportive 230 mu al dersiniz benim aklimda carraro vardı ilk başta çünkü. Maşayı jant setini frenlerini degistirdikten sonra bana kaça mal olur ki 600 e alsam

Scudo
Sunu al yada bunu al diye kesinlikle ben öneride bulunmam ama sunu bilki önce ne bisikleti alacagina karar vermelisin. Kona Bir MTB, carraro sportive 230 ise bir sehir bisikleti. Yani apayri dünyalarin bisikletleri.

Kona yi kaca mal edersin bilemem ama bence deger o paraya. 600TL alsan, jantseti iyisinden 400TL, masa iyisinden 400TL, frende iyisinden 400TL, bunlar iyisi olarak hesapladim ama tabiki daha ucuza bulunma sansi var.

• Beğen
Tepkiler: eren konu
@Murat Cömez
Murat Hocamın söylediği gibi bu bisiklet +1800-2000TL gibi bir bütçe ile çok özel bir bisiklet haline getirilebilir.
Ama 500TL'den fazla verilmemesi taraftarıyım.
Yani 500TL'ye alınırsa yavaş yavaş kullanıla kullanıla belirli parçalarının ekmeği yene yene taksit taksit parçalar değiştirilerek 2.600TL'lik özel bir bisiklete sahip olunabilir.
Ama direkt olarak tek seferde modifiye ve 2600TL bütçe, 16 yaşında -özellikle seçilmemiş bir vintage bisiklet için - bence biraz fazla.
Yine de en başta söylediğim gibi merakınız varsa çok özel bir bisiklete sahip olabilirsiniz.
Ama merakınız yoksa bütçe düşükse Alın 1250TL'ye taksitle sedona 410 bir iki aksesuarla istediğiniz turu yaparsınız ne lastik, ne jant, ne fren yolda bırakmaz.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
ya kardeşim 40 kere söylememe gerek yok bence.modeli bilmediğim için yanlış bisiklet özelliklerini vermişim.

• Beğen
Tepkiler: Groims
@Murat Cömez @eren konu carraro sportive 230 alıcam sanırım bunu alıp toplaması beni uğraştırır çünkü sizler kadar bisikletten iyi anlayan birisi değilim 2050 tl ye nakit sundu bisiklet ve uysal bisiklet veriyor yarın nasipse almayi düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@ahmet187 Arkadaşım bu bisikleti herkes tanımaz ,KONA dünyaca ünlü tur bisiklet markasıdır,sizin bisiklet promosyon için üretilen kalitedir,aynı tarzda mercedes de promosyon olarak markasının altında düşük kalite veriyor buda orijinalin kalitesinde olmuyor,yalnızca BMW bisiklet çok kaliteli çıkartıyor oda fiyatı ve kalitesi hak ediyor.Sizin Kona değeri promosyon bisiklet lerce eşit tabiki bizim market bisikletleri kastetmiyorum.1000 TL alınabilir,benim 20 yıllık kona bisiklet yalnızca kadrosu Cro-Moly sizin bisikletten çok değerli.

Geri